ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Δημοσκόπηση Αετού: Το ΠΑΣΟΚ ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση στη Βασιλίτσα Γρεβενών...


 





Ολοκληρώσαμε ακόμη μία Δημοσκόπηση στο blog μας με το ερώτημα: "Ποιός έχει ευθύνη για την σημερινή κατάσταση στη Βασιλίτσα". Συνολικά ψήφισαν 1016 αναγνώστες μας ως εξής: Η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη, (σύμφωνα με τις ψήφους), αφού συγκέντρωσε 488 ψήφους και ποσοστό 48,03%...
Η Νέα Δημοκρατία έχει ευθύνη για 306 "ψηφοφόρους" και ποσοστό 30,12%. "Δεν με ενδιαφέρει, αυτό που προέχει είναι η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου"απάντησαν 143 αναγνώστες συγκεντρώνοντας ποσοστό 14,07% και "Εγώ θα πάω αλλού" απάντησαν 69 και συγκέντρωσαν 6,79%.
Ακόμη πάντως μέχρι σήμερα, δεν δόθηκε καμία λύση. Γίνονται ενέργειες να προσλάβουν προσωπικό μέσω  εργολάβου,(αλήθεια είναι νόμιμο αυτό;),  και διαθέτουν περίπου 15.000€ για τον σκοπό αυτό, αλλά είναι αδύνατον να προσληφθούν οι ήδη διορισμένοι(!), αφού χάνουν έτσι τα όποια δικαιώματά τους για πιθανή μονιμοποίηση.

Το Ελληνικό κράτος δεν αντιλαμβάνεται τι χρήματα θα χάσει σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει το Χιονοδρομικό φέτος; Χρειάζεται ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφαση, και μάλιστα τώρα.
Διαβάστε ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου