ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Σε υψηλά επίπεδα το ευρώ έναντι του δολαρίου...

 





Σε υψηλά επίπεδα διαπραγματεύεται και σήμερα το ευρώ έναντι του δολαρίου καθώς αυξάνονται οι ενδείξεις για μία δυναμική ανάκαμψη της γερμανικής οικονομίας. Το απόγευμα το ευρώ διαπραγματευόταν στα...
1,2877 δολάρια από το επίπεδο των 1,2896 δολαρίων που έκλεισε αργά το βράδυ της Παρασκευής στην αγορά της Νέας Υόρκης. Ωστόσο στη διάρκεια της ημέρας το ευρωπαϊκό νόμισμα ενισχύθηκε, αγγίζοντας τα 1,2909 δολάρια.
Το αμερικανικό νόμισμα παραμένει αδύναμο μετά τα στοιχεία που είχαν ανακοινωθεί την προηγούμενη εβδομάδα (3 Σεπτεμβρίου) για την αγορά εργασίας των ΗΠΑ. Η αγορά αναμένει πάντως αυτή την εβδομάδα παρέμβαση του Αμερικανού προέδρου Μπ. Ομπάμα στο Κογκρέσο για την λήψη μέτρων (μείωση φόρων και αύξηση κονδυλίων στην έρευνα) προκειμένου να ενισχυθεί η απασχόληση.
Στη δευτερογενή αγορά αξία ομολόγων το σύνολο των συναλλαγών στο ΗΔΑΤ διαμορφώθηκε στα 116 εκατ. ευρώ. Από αυτά μόνο το 1 εκατ. ευρώ αφορούσε σε εντολές αγοράς και τα υπόλοιπα 115 εκατ. ευρώ σε εντολές πώλησης .
Η μεγαλύτερη συναλλακτική δραστηριότητα καταγράφηκε στο 3μηνο έντοκο γραμμάτιο λήξεως (22,10,10) με 39 εκατ. ευρώ καθώς και στο 3ετές ομόλογο λήξεως 20,03,12 με 37 εκατ. ευρώ. Το περιθώριο διαμορφώθηκε στο 9,28% με την απόδοση του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου να διαμορφώνεται στο 11,50% έναντι 2,32% του αντίστοιχου γερμανικού τίτλου.
Στη διατραπεζική αγορά τα επιτόκια στις περισσότερες διάρκειες δεν σημείωσαν αξιόλογη μεταβολή. Ενδεικτικά, το επιτόκιο στη διάρκεια του ενός έτους κυμαίνονταν στο 1,41% από 1,418%, στη διάρκεια των 9 μηνών στο 1,28%, στο εξάμηνο στο 1,13% από 1,14%, το τρίμηνο υποχώρησε στο 0,88% από 0,89% και ο μήνας στο 0,62% από 0,63%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου