ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακλήθηκε η Υπουργική Απόφαση για την εκποίηση των αγροτικών σιταποθηκών Δεσκάτης...













Υπήρχε απόφαση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την Υπουργό κα Μπατζελή για την εκποίηση των αγροτικών σιταποθηκών Δεσκάτης. Οι αποθήκες αυτές κατασκευάστηκαν στη Δεσκάτη με την οικονομική συνεισφορά του αγροτικού κόσμου, όταν η Δεσκάτη ανήκε στο Ν. Λάρισας...
Όταν η επαρχία Δεσκάτης ενσωματώθηκε στο Ν.Γρεβενών, o Αγροτικός Συνεταιρισμός (Α.Σ.) Δεσκάτης προσχώρησε στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Γρεβενών, χωρίς όμως να μεταφερθεί και η κυριότητα των σιταποθηκών που κατά βάση εξυπηρετούν τον αγροτικό κόσμο της Δεσκάτης από την Ε.Α.Σ Ελασσόνας στον Α.Σ. Δεσκάτης.
Πρόσφατα η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κατερίνα Μπατζελή ενέκρινε την πρόταση της Ε.Α.Σ Ελασσόνας για εκποίηση των σιταποθηκών.
Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άμεση και δυναμική αντίδραση του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα.
Την Παρασκευή 27 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την συμμετοχή της Υπουργού κ. Κατερίνας Μπατζελή, του Βουλευτή κ. Θανάση Χαντάβα, του Δημάρχου Δεσκάτης κ. Νίκου Μίγκου, του τέως Δημάρχου Δεσκάτης κ. Χρήστου Μπγιάλα, του νομικού συμβούλου του Α.Σ. Δεσκάτης κ Κώστα Μυλωνά, του Νομαρχιακού Συμβούλου Γρεβενών κ.Λάμπρου Χατζησήση, του Προέδρου του Α.Σ. Δεσκάτης κ. Κώστα Τσικρίκη, των μελών του Α.Σ κ.κ Κολονίτσιου Χρήστου και Χατζησήση Νίκου και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου.

Κατά την συνάντηση ο κ.Χαντάβας και οι εκπρόσωποι της Δεσκάτης, επεσήμαναν στην κα Υπουργό ότι η απόφαση της αδικεί τον αγροτικό κόσμο της Δεσκάτης και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από το Ν. Γρεβενών. Ο νομικός σύμβουλος του Α.Σ. Δεσκάτης κ. Κώστας Μυλωνάς με νομικά επιχειρήματα κατέδειξε ότι η απόφαση στερείται νομικής βάσεως επειδή προήλθε από εισήγηση της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης του Ν.Λάρισας και όχι της αντίστοιχης Διεύθυνσης του Ν.Γρεβενών που έχει αυτή την αρμοδιότητα και ότι επιπλέον η απόφαση είναι άδικη και καταχρηστική σε βάρος των μελών του Α.Σ. Δεσκάτης.
Η Υπουργός κάλεσε αμέσως τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και τους έδωσε εντολή να διερευνήσουν το θέμα.
Στις 6 Σεπτεμβρίου 2010 η Υπουργός κ. Μπατζελή ανακάλεσε την απόφασή της για την εκποίηση των σιταποθηκών και όπως ενημέρωσε τον κ. Χαντάβα, ζήτησε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Τζανέτο Καραμίχα να αναλάβει την πρωτοβουλία για τη μεταφορά της κυριότητας των σιταποθηκών από την Ε.Α.Σ. Ελασσόνας στον Α.Σ. Δεσκάτης.
Τόσο ο Βουλευτής του Ν.Γρεβενών όσο και οι εκπρόσωποι της Δεσκάτης εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ταχύτατη και αποτελεσματική αντίδραση της κ. Υπουργού.

ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Πάντως εδώ που τα λέμε, η κα Μπατζελή ήταν η μοναδική στον χθεσινό ανασχηματισμό που "κατέβηκε" από το Κυβερνητικό "τρένο"...
Για τις τύχες των Ελλήνων Αγροτών αποφασίζουν τώρα Βουλευτές Αθηνών (Σκανδαλίδης και Αποστολάκη).  
no comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου