ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Η Κύπρος με το συγκρότημα "Secrets" και την Φλώρα Θεοδώρου ήταν η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού EuroVoice.


61605_2308







Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (24/09) ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού Eurovoice 2010. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο διαγωνισμός ξεκίνησε με μία – η καλύτερα, μία ακόμη – «πλαστική» Pamela Anderson να εμφανίζεται στην σκηνή λες... και έκανε χάρη στο ελληνικό κοινό, με ένα κακό λαμέ φόρεμα που θύμισε σόου άλλων δεκαετιών (παρά το ότι οι πληροφορίες θέλουν να έχει επιμεληθεί την εμφάνισή της η Vivienne Westwood) και με την Μαίρη Συνατσάκη να μας ενημερώνει ότι μόνον για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Pamela χρειάστηκαν 6.000 ευρώ!
Μάλλον, επειδή είχαν λυθεί όλα τα υπόλοιπα προβλήματα του διαγωνισμού, έπρεπε να ακούσουμε αυτό, ως το μοναδικό ζήτημα που έπρεπε να μας απασχολήσει. Παραβλέψαμε την αρχή και είπαμε να δώσουμε βάση στην συνέχεια, που ήταν και το βασικό κομμάτι: Αυτό των διαγωνιζομένων. Πολύ σεμνοί και πολύ συμπαθείς όλοι τους. Όμως, συμμετείχαν σε διαγωνισμό τραγουδιού. Όχι σε διαγωνισμό για το ποιος έχει τον καλύτερο χαρακτήρα. Αποτέλεσμα; Το αποκορύφωμα που είχε συχνά πυκνά το βασανιστήριο στα αυτιά μας ήταν να ακούμε κάθε λίγο και λιγάκι από τους ίδιους τους παρουσιαστές Παναγιώτη Χατζηδάκη και Μαίρη Συνατσάκη, ότι ο τραγουδιστής ή η τραγουδίστρια ήταν «εκτός τόνου». Το μόνον βέβαιο ήταν αυτό που μάθαμε και δια στόματος των παρουσιαστών, ότι δηλαδή η μουσική των τραγουδιών ήταν playback και το τραγούδι «ζωντανό».

Οσο για τα τεχνικά προβλήματα, ούτε λόγος. Και μεταξύ τους, όμως, οι παρουσιαστές δεν είχαν και την καλύτερη συνεννόηση: Όταν, προς το τέλος του διαγωνιστικού κομματιού, εκείνη είπε ότι απομένουν μόλις πέντε χώρες, εκείνος αφού την διόρθωσε, (λέγοντας ότι απομένουν έξι διαγωνιζόμενοι), μετά αυτό-αναιρέθηκε, λέγοντας πως τελικά απέμενα επτά χώρες που δεν είχαν διαγωνισθεί. Μοναδική καλή, αξιόλογη και κυρίως ευχάριστη στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Enrique Iglesias, που ευτυχώς δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και βγήκε κανονικά για να τραγουδήσει. Μάλιστα, ανέβασε και μία θαυμάστριά του στη σκηνή, στην οποία αφιέρωσε το τραγούδι Hero.

Η λεπτομέρεια, ωστόσο, στην εμφάνιση του Iglesias, που μάλλον λίγοι πρόσεξαν, ήταν ότι τα μέλη της ορχήστρας που έπαιζαν πίσω του ήταν οι «48 ώρες»! Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Κύπρος με την Φλώρα Θεοδώρου. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού είχαν ήδη ανακοινωθεί όταν ο σταθμός επέστρεψε στο Αθηνών Αρένα μετά από τις διαφημίσεις, με αποτέλεσμα, μετά βίας να προλάβουν να δείξουν έστω και ένα πλάνο της Κύπριας τραγουδίστριας. Σημειωτέον ότι η Φλώρα Θεοδώρου τραγούδησε με συνεργάτη της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση, πριν παντρευτεί με τον Χρήστο Δάντη. Το όνομά του; Πάνος Δημητρακόπουλος.

Η εκθαμβωτική Pamela Anderson!

Συμπέρασμα: Euro ναι, voice όχι.

Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου