ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Shopping therapy στα πολιτικά έδρανα


 




«Πού λεφτά για στυλίστες!..». Η φράση νεαρής βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, αντήχησε προ ημερών στα έδρανα του Κοινοβουλίου ως απάντηση στο σχόλιο συναδέλφου της ότι είναι καλοντυμένη, άρα παίρνει επαγγελματικές συμβουλές. Ακόμη κι αν έχει δίκιο, ωστόσο, οι Ελληνίδες...
πολιτικοί φαίνεται να επενδύουν αρκετά χρήματα στο αγχολυτικό shopping που επιπλέον τις βοηθά να δημιουργήσουν μια καλή εικόνα. Τις ημέρες που τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών δίνονται στη δημοσιότητα, η «τοποθέτηση» χρημάτων σε επώνυμους οίκους παίρνει άλλη διάσταση...
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κυρίες της Βουλής προτιμούν τους ξένους από τους ελληνικούς οίκους μόδας και είναι επιρρεπείς στη γοητεία της φίρμας τόσο στην έξω όσο και στην... έσω ένδυση.
Οι βουλευτίνες της επαρχίας συνηθίζουν να ψωνίζουν μόνες τους και μάλιστα πολλές φορές δυο δυο, κυρίως στην ευγενή περιοχή του Κολωνακίου και τα πέριξ, ενώ οι περισσότερο «σικάτες» κάνουν παραγγελίες.
Οι πρώτες φαίνεται να προτιμούν καταστήματα περισσότερο φανταχτερών οίκων όπως του «Fendi» στην οδό Βαλαωρίτου και οι δεύτερες περισσότερο σοφιστικέ όπως του «Αrmani» στις οδούς Μηλιώνη και Κουμπάρη. Όλες ωστόσο δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα υποδήματα και στην τσάντα, εξ ου και από τα αγαπημένα τους στέκια είναι το κατάστημα Τod’s στη Βουκουρεστίου ή η «Καλογήρου» του Κολωνακίου.
Οι κυρίες της Βουλής είναι ούτως ή άλλως υποχρεωμένες στις καθημερινές τους εμφανίσεις να εμφανίζουν ένα σοβαρό προφίλ λόγω επαγγέλματος. Λίγες έχουν καταφέρει σε αυτό το πλαίσιο να παρουσιάσουν ένα προσωπικό στιλ.
Ένα καλό παράδειγμα αποτελεί η υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλι -φανατική του γυμναστηρίου Ηolmes της πλατείας Συντάγματος τις πολύ πρωινές ώρες- η οποία λάνσαρε σνίκερς με λαστιχένιο τακούνι-πλατφόρμα και σακίδιο πλάτης στο Κοινοβούλιο και το Προεδρικό Μέγαρο, ή η βουλευτής Επικρατείας του ΠαΣοΚ Μάγια Τσόκλη, η οποία λατρεύει τα καφτάνια και τα έθνικ κοσμήματα τα οποία φέρνει από τα ταξίδια της στο εξωτερικό.
Στην πλειονότητά τους επιλέγουν ταγέρ και το κλασικό λουκ σακάκι-παντελόνι γνωστών οίκων αλλά φροντίζουν να μην προκαλούν, κυρίως στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Κρύβουν επιμελώς τις μάρκες των ρούχων τους και φροντίζουν στα αξεσουάρ να κρατούν χαμηλούς τόνους, ιδιαίτερα όταν παραμονεύει ο φωτογραφικός φακός.

ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου