ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Το προσωπικό site του κ. Κουπτσίδη....










Φίλες και Φίλοι,
Η νέα διοικητική μεταρρύθμιση έφερε ριζικές αλλαγές διοικητικά και χωροταξικά στην τοπική αυτοδιοίκηση, δημιουργώντας νέα δεδομένα, με τα οποία θα πορευθούμε ως τοπική κοινωνία παλεύοντας για ένα καλύτερο αύριο...
Η πρόκληση των νέων δεδομένων που δημιουργεί ο «Καλλικράτης» πρέπει να βρει όλες τις «υγιείς» δυνάμεις του τόπου ενωμένες, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις.
Η απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος του Νέου Δήμου Γρεβενών προήλθε από την αγωνία μου και την αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και κατοικώ, τα Γρεβενά.
Τα 3,5 χρόνια από τη θέση του Νομάρχη Γρεβενών, με τη βοήθεια των συνεργατών μου, δουλέψαμε σκληρά, πολλές φορές πάνω από τις δυνάμεις μας, για να υλοποιήσαμε το όραμά μας για τα Γρεβενά. Βάλαμε τις βάσεις για τη μελέτη και την υλοποίηση πολύ μεγάλων έργων, τα οποία θα καθορίσουν το μέλλον του νέου Δήμου. Στρατηγικός μας στόχος ήταν και είναι η ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου μας.
Στη νέα μας προσπάθεια θέλουμε τη στήριξη όλων των πολιτών, όλων αυτών που θέλουν να δουν τα Γρεβενά στο δρόμο της ανάπτυξης και των νέων ευκαιριών, χωρίς χρώματα και διαχωριστικές γραμμές.
Ο αγώνας μας θα είναι ΠΑΝΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΟΣ και ΕΝΩΤΙΚΟΣ, έχοντας δίπλα την κοινωνία και τους νέους. Εμείς οι Γρεβενιώτες ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον.
Το κόμμα μας είναι ένα το «κόμμα των Γρεβενών»
Μαζί θα συνεχίσουμε αυτά που ξεκινήσαμε.
Μαζί θα ολοκληρώσουμε αυτά που είναι σε εξέλιξη και θα δώσουν προστιθέμενη αξία στο Νέο Δήμο Γρεβενών.

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου