ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Εννιά μετάλλια η Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics

Η ελληνική αποστολή στους ευρωπαϊκούς αγώνες Special Olympics 





Απόλυτα επιτυχημένη είναι σε όλους τους τομείς η ελληνική παρουσία, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Special Olympics της Βαρσοβίας. Η οργανωτική επιτροπή των Παγκόσμιων Αγώνων της Αθήνας (25/6-4/7/2011) πραγματοποίησε σημαντικές επαφές, ενώ οι Έλληνες...
αθλητές έλαμψαν με την παρουσία τους, τόσο στην τελετή έναρξης όσο και στους αγωνιστικούς χώρους, έχοντας κατακτήσει έως τώρα εννέα μετάλλια.
Μία από τις πιο σημαντικές συναντήσεις, πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην πρόεδρο της Ο.Ε. ΑΘΗΝΑ 2011, Γιάννα Δεσποτοπούλου και τον πρόεδρο της FIFA Σεπ Μπλάτερ.
Ο Eλβετός ισχυρός άνδρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου εξέφρασε τη στήριξή του στο κίνημα των Special Olympics, ενώ αποδέχθηκε την πρόσκληση της κας Δεσποτοπούλου και θα παρευρεθεί το προσεχές καλοκαίρι στους Αγώνες της Αθήνας.
Στη Βαρσοβία, οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες άρχισαν το Σάββατο με την τελετή έναρξης, όπου μαζί με την 90μελή ελληνική αποστολή παρήλασαν η Γ. Δεσποτοπούλου, ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος και η Διευθύντρια των Special Olympics Hellas, Αρτεμις Βασιλικοπούλου.
Τις επόμενες ημέρες ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος στο στάδιο «Λέγκια» , έδρα των Αγώνων. Εκεί, οι Έλληνες αθλητές Special Olympics κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση, κατακτώντας –έως τώρα- εννέα μετάλλια.
Πρώτος και καλύτερος ο Αλεξανδρος Στουπάκης με τα τέσσερα χρυσά στην Αρση Βαρών. Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι η Ελλάδα ανέδειξε την ταχύτερη αθλήτρια Special Olympics στην Ευρώπη, καθώς η Νίκη Ταλαμάγκα πρώτευσε στα 100 μέτρα.
Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν επίσης η Ευαγγελία Πατσουράκου (100μ.), ο Ετιέν Κολιαλής (1.500μ.), η Χριστίνα Ζώτου (Αρση Βαρών) και η Ελληνική Ομάδα στο Ποδόσφαιρο Γυναικών.
SPORT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου