ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Σε ενίσχυση των δρομολογίων, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό, που πρόκειται να παρακολουθήσει τη συναυλία των U2, το βράδυ της Παρασκευής στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, προχώρησε ο ΟΑΣΑ...


 






Ειδικότερα, από τις 12 τα μεσάνυχτα και για μία ώρα τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα αναχωρούν από τον σταθμό Ειρήνης κάθε πέντε λεπτά. Επίσης, δημιουργείται έκτακτη λεωφορειακή γραμμή της ΕΘΕΛ με Αφετηρία επί της Λεωφόρου Κηφισίας,..
μεταξύ των οδών Αρτέμιδος και Χωματιανού και Τέρμα στην πλατεία Συντάγματος με συχνότητα δρομολογίων περίπου κάθε 3 λεπτά.
Ενισχύονται τα δρομολόγια της γραμμής 2 της ΑΜΕΛ μεταξύ των σταθμών Αττικής και Συντάγματος, ώστε να πραγματοποιούνται κάθε 7,5 λεπτά και τέλος, θα ενισχυθεί η γραμμή 3 ανάλογα με την επιβατική κίνηση, που θα παρουσιαστεί.
 


Διαστημική'' θα είναι η εμφάνιση των U2

 Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Ελεύθερος Τύπος'' τα σκηνικά θα θυμίζουν διάστημα. Ο σχεδιασμός της σκηνής θα αποτελεί μια σύνθεση εντόμου, διαστημόπλοιου και καθεδρικού ναού. Ο frontman των U2 εξηγεί: ''τα μέλη του group θα μοιάζουν σαν να κάθονται στη παλάμη του κοινού''. 
 
Ο σκηνικός εξοπλισμός βρίσκεται ήδη στο ΟΑΚΑ. Μέχρι στιγμής οι χρηματικές τους απολαβές από την περιοδεία τους είναι πολλά εκατομμύρια δολλάρια. Κάποιοι πιστεύουν πως θα ξεπεράσουν και το 1 δισεκατομμύριο.

Πίσω από το συγκρότημα θα υπάρχει μια γιγαντοοθόνη στην οποία θα παίζουν video από τη δράση της Aung San Suu Kyi (πολιτικού από την Μπούρμα) και του Νοτιοαφρικανού ακτιβιστή Desmond Tutu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου