ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Πρώτη ήττα για την Α.Ε. Ποντίων... - Α.Ε.ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 0-2 (0-2)



Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ...
3η αγωνιστική
Σάββατο: 02-10-2010, ώρα: 16.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ

Διαιτητής: Κώστας Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Α΄Βοηθός: Στεργιόπουλος (Γρεβενών)
Β΄Βοηθός:  Κωνσταντής (Γρεβενών)
Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Α.Ε.Π. αφού ηττήθηκε στο γήπεδό της από τον ΄Αρη Καρπερού με 0-2. Σ’ ένα μέτριο αγώνα, απρόσμενα κακή και αγνώριστη η Α.Ε. Ποντίων, ασύνδετη, με πολλά προσωπικά λάθη των παικτών της, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να δικαιολογήσει την παρουσία της στο γήπεδο και απογοήτευσε τους φιλάθλους της.
Από την άλλη μεριά, το Καρπερό, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη των Ποντίων, πέτυχε δυο πολύ όμορφα γκολ, έχασε πέναλτι και χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση, πήρε δίκαια ένα σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
9΄- Καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ του Γκουρομάνου,  πετάχτηκε ο Κούντουλας και απέκρουσε σωτήρια στη γωνία του.
39΄- Δυνατό συρτό σουτ του Πετσιδήμου, απέκρουσε με τα πόδια ο Αποστολίδης σε κόρνερ.
44΄- Καθαρή ανατροπή του Δούμα από τον Τσιούρη μάσα στην περιοχή και ο κ. Τσέτσιλας υπέδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι, που εκτέλεσε ο Παπαγεωργόπουλος για να απογειωθεί κυριολεκτικά ο Αποστολίδης και να αποκρούσει σε κόρνερ.
54΄- Φάουλ εκτέλεσε ο Γκουρομάνος από δεξιά, μόνος ο Τσιούρης δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά κι έτσι χάθηκε η ευκαιρία για την Α.Ε.Π.
65΄- Υποδειγματική αντεπίθεση του Καρπερού, ο Κατσιανίδης τροφοδότησε το Δούμα, αυτός μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έβγαλε μια εκπληκτική ασίστ «πάρε – βάλε» στον Πετσιδήμο, που με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 0-1.
67΄- Μεγάλη ευκαιρία για τους Πόντιους να ισοφαρίσουν, όταν ο  Μελάς έβγαλε τετ-α-τετ το Σ. Μαγιάννη, που αντί να πλασάρει, άνοιξε στο Βάσο που βρισκόταν σε θέση οφσαϊτ.
80΄- Ωραία πάσα με το κεφάλι του Παπαγεωργόπουλου στον Πετσιδήμο, που από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Κωνσταντινίδης.
82΄- Εξαιρετική κάθετη πάσα του Παπαγεωργόπουλου στο Λαμπρόπουλο, που αυτή τη φορά μπήκε στην περιοχή κι από κοντά νίκησε τον Κωνσταντινίδη πετυχαίνοντας το τελικό 0-2.
85΄- Φάουλ εκτέλεσε ο Γκουρομάνος, κεφαλιά του Σπυρόπουλου, με υπερένταση απέκρουσε ο Κούντουλας για να βρει η μπάλα το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και να περάσει κόρνερ.


Εξαιρετική η διαιτησία του Κ. Τσέτσιλα (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ (Σάκης Ανδρεόπουλος): Αποστολίδης (76΄Κωνσταντινίδης), Τσιούρης, Ντενίς, Κεντεποζίδης, Σπυρόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος (78΄Κούτσης), Βάσος, Γκουρομάνος, Σ. Μαγιάννης, Βούτσης (66΄Γεωργιάδης), Μελάς

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ (Ιωάννης Κυρατλίδης): Κούντουλας, Χ. Παπαδόπουλος, Ρότσι, Ζυγούρης (82΄Ν. Τσενεκλίδης), Παπαγεωργίου, Κατσιανίδης, Παπαγεωργόπουλος, Ευρ. Δούμας, Τζέλα, (45΄Κάτσικος), Πετσιδήμος, Λαμπρόπουλος

Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου