ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Πτολεμαΐδα: Περί τις 150.000 ευρώ η λεία των ληστών στην Εμπορική Τράπεζα









Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το ακριβές χρηματικό ποσό που απέσπασαν οι τρεις ένοπλοι άγνωστοι άντρες που λήστεψαν λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας το υποκατάστημα της Εμπορικής τράπεζας Πτολεμαΐδας, που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο της... πόλης. Οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας πάντως υπολογίζουν το ποσό στις 150.000 € περίπου. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων, οι τρεις δράστες που ήταν μετρίου αναστήματος και φορούσαν κράνη και μπουφάν σκούρου χρώματος, επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και στις 3.30μ.μ. στάθμευσαν στη συμβολή των οδών Βασ. Κωνσταντίνου και Βασ. Σοφίας, μπροστά από την κεντρική είσοδο της Εμπορικής Τράπεζας Πτολεμαΐδας, την ώρα που δεν πραγματοποιούνταν συναλλαγές με το κοινό.
Οι δύο από τους άντρες μπήκαν στην Τράπεζα, αφού έσπασαν με βαριοπούλα τη γυάλινη είσοδο της Τράπεζας και με την απειλή βραχύκαννου όπλου, με πτυσσόμενο κοντάκι αγνώστου τύπου και προέλευσης, αφαίρεσαν τις εισπράξεις της ημέρας, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπολογίζεται ότι ανέρχονται στις 150.000 ? περίπου.
Στη συνέχεια οι τρεις δράστες επιβιβάστηκαν στη μηχανή με την οποία προσέγγισαν την τράπεζα και διέφυγαν, μέσω του πεζόδρομου της Εθνικής Αντίστασης προς τη Λαϊκή Αγορά προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε αμέσως εξαπέλυσε κυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ οι αστυνομικοί που έφθασαν στον τόπο απέκλεισαν την κυκλοφορά σε τμήμα της οδού Βασ. Κωνσταντίνου και πήραν καταθέσεις από το προσωπικό της τράπεζας και από περίοικους που ήταν αυτόπτες μάρτυρες της ένοπλης ληστείας.
Λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 5.30 το απόγευμα, βρέθηκε εγκαταλειμμένη σε θαμνώδη έκταση, και συγκεκριμένα σε παράδρομο στο 2ο χιλ. της επαρχιακής οδού Πτολεμαΐδας-Ανατολικού, η δίκυκλη μοτοσικλέτα με αριθμό κυκλοφορίας ΑΗΧ-335, που είχαν χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν και, που όπως διαπιστώθηκε από την Αστυνομία, ήταν κλεμμένη, καθώς είχε δηλωθεί η κλοπή της στις 4 Αυγούστου 2010 στο Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.
Εικάζεται ότι οι δράστες επιβιβάστηκαν σε επιβατικό αυτοκίνητο που είχαν εγκαταλείψει στη συγκεκριμένη περιοχή και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.
Ο ένας από τους δράστες μιλούσε σπαστά ελληνικά, κάτι που κάνει την Αστυνομία να εκτιμά ότι οι δράστες ήταν αλλοδαποί.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου