ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

“Λουκέτο” στο ελληνικό μπάσκετ - Με ψήφους 151-24 ο ΠΣΑΚ αποφάσισε απεργία διαρκείας

 





“Λουκέτο” στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ βάζει ο ΠΣΑΚ που κήρυξε απεργία διαρκείας μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των παικτών. Έτσι αναστέλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.Η γενική συνέλευση... των μελών του του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών ύστερα από πολύωρη συνεδρίαση στο ΟΑΚΑ κατέληξε σ' αυτή την απόφαση με συντριπτική πλειοψηφία: 151 υπέρ της απεργίας και 24 κατά. Πάντως κλήθηκε να παραστεί και ο ΠΣΑΚ την Παρασκευή στην έκτακτη γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ κι αν δεν ανατραπούν εκεί τα δεδομένα, αναστέλλεται επ' αόριστον το τζάμπολ στο πρωτάθλημα.
"Θα γίνει απεργία μέχρι τέλους, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω. Είμαστε μια γροθιά. Ακόμη κι αυτοί που ψήφισαν κατά ακολουθούν τη συντριπτική πλειοψηφία” δήλωσε ο β' αντιπρόεδρος του ΠΣΑΚ και παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Αποστολίδης που ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
"Κατεβαίνουμε σε απεργία διαρκείας μέχρι να ικανοποιηθούν τα όλα αιτήματα μας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πέσουμε στην παγίδα των τροπολογιών. Καλύτερα να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να γίνει του χρόνου με πιο υγιείς συνθήκες!", είπε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Λάζαρος Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: "Στις 30 επιστολές που έχουμε στείλει, δεν έχουμε πάρει απάντηση. Ούτε καν στην σύσκεψη της ΕΟΚ θεώρησαν σκόπιμο να μας καλέσουν. Μας αγνοούν και πρέπει να απαντήσουμε".
Ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν της άποψης ότι η απεργία θα πρέπει να ξεκινήσει αργότερα: "Θα ήταν προτιμότερο να περιμένουμε δυο-τρεις αγωνιστικές, ώστε να δούμε τις προθέσεις τους. Είναι καλό να περιμένουμε λίγο. Επειδή, όμως, κάποιοι από μας είναι υψηλά αμειβόμενοι και μάλιστα με υπερβολικά ποσά, καλό θα είναι να μη μπούμε μπροστά. Μη προκαλέσουμε τη κοινή γνώμη".
Ο Δημήτρης Παπανικολάου, τόνισε: "Θα είμαι στο πλευρό σας, αλλά ο όποιος αγώνας πρέπει να πετύχει. Να έχουμε εξασφαλίσει, δηλαδή, την θετική του έκβαση. Εγώ δεν έχω πρόβλημα, αν δεν παίξω φέτος. Το πολύ-πολύ να "το κόψω" νωρίτερα από το τέλος της σεζόν, όπως έχω υπολογίσει. Το θέμα είναι αν η πλειοψηφία αντέχει να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, μακριά από τα γήπεδα".
Να σημειωθεί ότι δεν παρεβρέθηκαν στη συνέλευση οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ο Γιάννης Μπουρούσης έστειλε επιστολή που τάχθηκε (προσωπικά, όπως σημείωσε) υπέρ της απεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου