ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο Σίλβιο, η 17χρονη και το «μπούνγκα-μπούνγκα»

http://assets.tanea.gr/files/2010-10-29/thumbs/ruby-karima_450x.jpg 









Άλλο ένα πικάντικο κεφάλαιο έρχεται να προστεθεί στην πάντα «ενδιαφέρουσα» ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Πρωταγωνίστρια είναι 17χρονη Μαροκινή που αποκαλύπτει πως ένα περίεργο παιχνίδι παιζόταν με τους καλεσμένους του Σίλβιο Μπερλουσκόνι-το αποκαλούμενο «μπούνγκα μπούνγκα», ερωτικού περιεχομένου... που αντιγράφηκε από τις... δραστηριότητες του ηγέτη της Λιβύης, Μοαμάρ Καντάφι.
Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα The Guardian, ακόμη και οι πλέον πιστοί υποστηρικτές του Σίλβιο Μπερλουσκόνι εκφράζουν πια την αγανάκτησή τους για την ανικανότητά του να αλλάξει συμπεριφορά ύστερα από τα σεξουαλικά σκάνδαλα πέρυσι.

«Είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Καβαλιέρε»
Στο επίκεντρο του τελευταίου σκανδάλου λοιπόν είναι η μόλις 17 ετών Ρούμπι, από το Μαρόκο, η οποία βρέθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Ιταλίας, ύποπτη για κλοπή, αλλά, αφέθηκε ελεύθερη αφού παρενέβη το γραφείο του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι πρόκειται για την εγγονή του Αιγύπτιου προέδρου, Χόσνι Μουμπάρακ. Αυτό όμως, εφόσον επιβεβαιωθεί, αφήνει τον ιταλό πρωθυπουργό ακάλυπτο σε κατηγορίες περί κατάχρησης εξουσίας. Η Ρούμπι φέρεται να αποκάλυψε ότι είχε σεξουαλικές επαφές «επί πληρωμή», με τον Καβαλιέρε και ότι έλαβε 30.000 ευρώ μετά από συνάντησή της και επαφή με τον μεγιστάνα πρωθυπουργό.
Η Ρούμπι, αναφερόμενη στο «μπούνγκα μπούνγκα», φέρεται να έδωσε λεπτομέρειες στις αστυνομικές αρχές για το παιχνίδι, επισημαίνοντας ότι σε αυτό κατέληγαν οι συγκεντρώσεις που γίνονταν στη βίλα του Μπερλουσκόνι κοντά στο Μιλάνο. Το παιχνίδι περιελάμβανε χορό και κολύμπι των καλεσμένων στην πισίνα. Η Μαροκινή είπε ότι είχε κληθεί στη συγκέντρωση που είχε γίνει στις 14 Φεβρουαρίου. «Όταν τέλειωσε το παιχνίδι, ήμουν η μόνη που ήταν ακόμη ντυμένη», φέρεται να είπε.

Μεσατζέρο: Βρέθηκε τρεις φορές στο σπίτι του Μπερλουσκόνι
Αν και η ίδια επιμένει ότι αυτή ήταν και η μοναδική φορά που επισκέφτηκε το σπίτι του ιταλού πρωθυπουργού, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μεσατζέρο», συμμετείχε σε τουλάχιστον τρεις συναντήσεις στις οποίες λέγεται ότι παραβρέθηκαν και δύο υπουργοί.
Η αστυνομία ερευνά τώρα άλλα τρία άτομα με πρόσβαση στον πρωθυπουργό και στην Ρούμπι για κατηγορίες που συνδέονται με πορνεία.
Όταν ρωτήθηκε ο Μπερλουσκόνι στη Νάπολη για το θέμα, απάντησε: «Είμαι εδώ για να μιλήσω για τα πραγματικά σκουπίδια(αναφερόταν στην κρίση με τα σκουπίδια στη Νάπολη). Τα σκουπίδια των μέσων ενημέρωσης δεν με ενδιαφέρουν». Από τις Βρυξέλλες, πάντως, εμφανίστηκε περισσότερο αποκαλυπτικός λέγοντας πως, η μόνη του παρέμβαση στόχευε στην παροχή βοήθειας σε ένα άτομο που έμοιαζε να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. «Όλα τα άλλα είναι αναληθή και συκοφαντικά, μιντιακά σκουπίδια».

«Μου δώρισε διαμαντένιο περιδέραιο και 7.000 ευρώ»
Πάντως, στις τελευταίες δηλώσεις της η Ρούμπι προχωρά σε μερική ανασκευή των όσων φέρεται να αποκάλυψε ως τώρα: «Με τον Μπερλουσκόνι δεν έκανα σεξ, είναι γαλαντόμος. Μου δώρισε μόνο, για να με βοηθήσει, ένα περιδέραιο με διαμάντια και 7.000 ευρώ. Υπήρξε, όντως, μια αμοιβαία συμπάθεια αλλά εκείνος νόμιζε ότι ήμουν 24 ετών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου