ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Διακοπές στα Ελληνικά νησιά για τους 33 μεταλλωρύχους της Χιλής...


 





Οφέλη θα αποκομίσουν από την πολύμηνη ταλαιπωρία τους οι 33 Χιλιανοί μεταλλωρύχοι μετά τον απεγκλωβισμό τους. Δεκάδες εταιρείες και ιδιώτες από όλο τον κόσμο κινητοποιήθηκαν, συγκινημένοι από το δράμα αυτών και των οικογενειών τους και τους προσφέρουν... ακόμη και διακοπές στα ελληνικά νησιά.Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης μια ελληνική μεταλλευτική εταιρεία του προσφέρει διακοπές μιας εβδομάδας σε ελληνικά νησιά, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
Τα δώρα που έχουν γίνει μέχρις στιγμής γνωστά είναι τα εξής:
Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης τους καλεί να παρακολουθήσουν έναν αγώνα στο στάδιό τους στην Ισπανία. Ένας ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε ότι θα τους καλύψει όλα τα έξοδα προκειμένου να επισκεφτούν την Ιταλία.
Προσφορές στους μεταλλωρύχους έχουν κάνει ακόμη και εταιρείες παραγωγής ρούχων, μπύρας, μεταλλευτικού εξοπλισμού αλλά και... χαπιών που αυξάνουν τη λίμπιντο.
Στον κατάλογο περιλαμβάνονται δωρεάν iPod από τον Στιβ Τζομπς, μπλουζάκια υπογεγραμμένα από την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς και εσώρουχα για τις συζύγους των μεταλλωρύχων.
Εκτός από τα χαριτωμένα και αξιοπερίεργα δώρα, οι 33 εγκλωβισμένοι αναμένεται να έχουν και οικονομικά οφέλη από την περιπέτειά τους. Όπως αναφέρουν πληροφορίες έχουν υπογράψει συμβόλαιο, βάσει του οποίου όσα χρήματα αποκομίσουν θα τα μοιραστούν ισομερώς.
Μάλιστα, ο Χιλιανός μεγαλοεπιχειρηματίας Λεονάρντο Φάρκας προσφέρει 10.000 δολάρια σε κάθε έναν από τους μεταλλωρύχους, ενώ διάφορα ιδρύματα συγκεντρώνουν δωρεές.
Ακόμη, πληροφορίες αναφέρουν ότι τηλεοπτικοί σταθμοί προσφέρουν 400.000 δολάρια στον καθέναν για αποκλειστικές συνεντεύξεις.
Ωστόσο, αυτό που απασχολεί σε πρώτη φάση τους 33 μεταλλωρύχους και τις οικογένειες τους δεν είναι τα δώρα και τα χρήματα άλλα η επιχείρηση απεγκλωβισμού που ξεκινά την Τετάρτη στις 02:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου