ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Συναντήσεις του Τάκη Ζήση με Μαίρη Παπαγεωργίου και Γιάννη Κωνσταντινίδη...










Με την Ειδική Γραμματέα Μακεδονίας Θράκης του υπουργείου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας κα. Μαίρη Παπαγεωργίου συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» Τάκης Ζήσης... Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, με την κα.Παπαγεωργίου να δηλώνει την δεδομένη της στήριξη στην υποψηφιότητα του κ.Ζήση τονίζοντας ότι στο πρόσωπο του Τάκη Ζήση βλέπει έναν καλό φίλο και συνεργάτη για την επόμενη ημέρα. Από την πλευρά του ο κ.Ζήσης ευχαρίστησε την κα.Παπαγεωργίου επισημαίνοντας ότι η αγαστή συνεργασία είναι απαραίτητη για την επίτευξη του κοινού στόχου, που δεν είναι άλλος από την ανάπτυξη του τόπου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Συνάντηση με Γιάννη Κωνσταντινίδη


Επίσκεψη από τον πρώην Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών κ.Γιάννη Κωνσταντινίδη δέχτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» Τάκης Ζήσης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα αφού τους δύο άνδρες συνδέει μακροχρόνια φιλία.
Αυτό που τονίστηκε και από τις δύο πλευρές είναι ότι στο πλαίσιο της ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ, για να μπορέσει να λειτουργήσει η νέα αυτοδιοικητική δομή, ο διευρυμένος Δήμος Γρεβενών, δεν φτάνουν μόνο τα νομοθετικά πλαίσια που έχουν τεθεί, αλλά τον πρωτεύοντα ρόλο θα διαδραματίσουν οι ίδιοι οι πολίτες, όλοι εμείς, όλοι οι συνδημότες μας, μαζί με τους εκλεγμένους από το λαό συμπολίτες μας.

Γραφείο τύπου υποψηφίου δημάρχου Γρεβενών Τάκη Ζήση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου