ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Κροτίδες, δακρυγόνα και... εξαπάτηση στην Τούμπα - Ξέσπασαν οπαδοί του ΠΑΟΚ - Η ανακοίνωση Ζαγοράκη...

Καπνοί εντός και... εκτός γηπέδου 






Ξέσπασαν οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά την ήττα του «Δικεφάλου» από τον Αρη και μεγάλος αριθμός εξ αυτών συγκεντρώθηκε έξω από τα αποδυτήρια αποδοκιμάζοντας έντονα και πετώντας κροτίδες. Η Αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνει το πλήθος με αποτέλεσμα η... ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική. Ο Παύλος Δερμιτζάκης εκτίμησε ότι είναι δικαιολογημένη η αντίδραση του κόσμου, στέλνοντας όμως μήνυμα ενότητας και τονίζοντας ότι ο «Δικέφαλος» βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση.

Υπεραμύνθηκε των επιλογών του ο Δερμιτζάκης:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που η καθεμία για δικούς της λόγους ήθελε τη νίκη. Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γίνονταν, ξέραμε τον αντίπαλο και την τακτική του, ήμασταν πολύ διαβασμένοι και με την διάθεση αυτού του παιχνιδιού, σαν ντέρμπι, αλλά και με την δύναμη και το πάθος να μπορέσουμε να πετύχουμε τη νίκη που όλοι θέλαμε. Θα έλεγα ότι μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας. Προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για γκολ, κάναμε δύο καλές ευκαιρίες, απέναντι στον Αρη που δεν μας απείλησε σε κανένα σημείο.

» Στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό που είπαμε στα αποδυτήρια ήταν ότι θέλει, ηρεμία συγκέντρωση, καθαρό μυαλό και συγκέντρωση στην τακτική για να μπορέσουμε να πάρουμε το ματς. Το παιχνίδι από ένα σημείο και μετά άνοιξε και άνοιξε και λόγω αλλαγών του κ. Κούπερ, αλλά και λόγω κινήσεων από τον πάγκο τον δικό μας.

» Αλλάξαμε την τακτική μας, βγάλαμε ένα αμυντικό χαφ που ναι μεν μας έδινε τρεξίματα, αλλά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον Γκαρσία και τον Ιβιτς στο κέντρο και να προσθέσουμε ένα πιο επιθετικογενή παίκτη και να έχουμε καλύτερες πάσες, αλλά και να μην αλλοιωθούν τα στημένα μας τόσο από πλευράς εκτέλεσης όσο και ικανότητας στην περιοχή, αφού το 50% των γκολ έχουμε πετύχει ήταν από στημένα.

» Δυστυχώς όμως σε μια φάση, σε ένα φάουλ που θέλω να σας πω ότι εκτός του πέναλτι που δεχθήκαμε στο παιχνίδι με τη Ξάνθη δεν είχαμε δεχθεί τέτοιο γκολ, ηρθε το γκολ. Δυστυχώς αδρανήσαμε γιατί και το τοίχος άνοιξε και η μπάλα έφυγε από τον τερματοφύλακα αλλά και δεν βρέθηκε εκεί κάποιος για να πάρει το ριμπάουντ.

» Μετά πιέσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν ήρθε το γκολ. Δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα δεν έπαιξε, δεν έκανε προσπάθεια, αλλά η ήττα είναι πρόβλημα. Οποιαδήποτε ήττα είναι πρόβλημα, ένα παραπάνω όταν προέρχεται από τον Αρη. Έχω το γνώθι σε εαυτόν, αλλά το μόνο μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη όρεξη και διάθεση και να μπορέσουμε να ανακάμψουμε.

» Μπορεί να φαίνεται δύσκολο σε κάποιους, αλλά δεν είναι θέλει προσπάθεια και όπως είχα πει και στη Ξάνθη, το να δημιουργήσουμε καταστροφολογία είναι το μόνο εύκολο, το δύσκολο είναι να παραμείνουμε ενωμένοι κι εμείς είμαστε για τα δύσκολα. Συγχαρητήρια στον Αρη που πέτυχε μια μεγάλη νίκη και κοιτάμε μπροστά» είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ για να συμπληρώσει σχετικά με τις αποδοκιμασίες των οπαδών.

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πάντα οι νικητές και σίγουρα οι ήττες τους πληγώνουν. Τους καταλαβαίνουμε απόλυτα, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε και την επόμενη μέρα και οι μεγάλες ομάδες έτσι φτιάχνονται».

Σε ερώτηση σχετική με την αντικατάσταση του Βιτόλο, υπεραμύνθηκε της επιλογής του.

«Το να προσθέσεις έναν δεύτερο επιθετικό στην καρδιά της άμυνας του αντιπάλου και να αλλάξεις έναν σχηματισμό είναι κάτι το οποίο θεωρώ ότι το γνωρίζουμε απόλυτα. Τώρα αν είναι δουλεμένο, ή όχι. Και με τον Αγιαξ κάναμε το ίδιο και γυρίσαμε το ματς, ισοφαρίσαμε και θεωρώ ότι αυτή η τακτική ήταν κάτι λογικό. Δεν πιστεύω ότι πήρα ρίσκο.

» Ρίσκο είναι η κοινή λογική όταν θέλεις να πιέσεις να και δημιουργήσεις περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν από στημένη φάση, άρα εκεί δεν μετράει η τακτική. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις κάναμε γκολ. Σίγουρα όταν έρχεται η ήττα, οτιδήποτε κάνει ο προπονητής όλα λάθος και όλα καλά όταν έρχεται η νίκη.

» Εγώ είμαι προπονητής που δεν έφτιαξε αυτή την ομάδα. Ήρθα σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και προσπάθησα να υλοποιήσουμε τους στόχους. Δεν έκανα την προετοιμασία, ούτε τις μεταγραφικές κινήσεις, αλλά βλέπουμε ότι παίζουμε σε δύο διοργανώσεις, στη μία πάμε καλά, δυστυχώς όμως αυτό δεν μεταφέρεται και στο πρωτάθλημα.

» Είναι κάτι που μας προβληματίσει και μας ανησυχεί και όλα λύνονται μέσα από την όρεξη, την διάθεση και τη δουλειά, αλλά και από τις πλάτες που θα βάλουμε όλοι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ζαγοράκης: «Εξαπατηθήκαμε από την ομάδα»

Πριν από λίγο καιρό ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε θέσει ως στόχο του ΠΑΟΚ την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πλέον η πίστη του στον στόχο αυτό έχει εξανεμιστεί και μετά την ήττα από τον Αρη τόνισε μέσω ανακοίνωσης πως «εξαπατηθήκαμε εγώ και η διοίκηση από την ομάδα».

Περιμένει πλέον από τους παίκτες να δικαιολογήσουν το όνομά τους και υπερασπιστούν την ομάδα, έχοντας αποφορτιστεί αυτήν από τον στόχο του πρωταθλητισμού. Αναφέρθηκε επίσης στην διαιτησία του Τσινιάρη, υποστηρίζοντας πως «αν ισχύει το περιβόητο 50-50%, να φύγει».

Η ανακοίνωση:
«Αναγκάζομαι σήμερα εκ των πραγμάτων να ανασκευάσω τη δήλωση ότι η ομάδα θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Όση πίστη είχα μέσα μου γι' αυτό εξανεμίστηκε, καθώς αισθάνομαι ότι λογάριασα χωρίς τους ξενοδόχους.
» Για να μη με πουν και απαθή, οφείλω καταρχήν να ζητήσω την άμεση διαγραφή του Τσινιάρη από τους πίνακες διαιτησίας, με τον ίδιο τρόπο που διέγραψαν τον κατά τεκμήριο καλύτερο περυσινό διαιτητή λόγω μιας και μόνο λανθασμένης απόφασης. Πως λοιπόν πρέπει ν' αντιμετωπιστεί ο σημερινός διαιτητής που μου παραδέχτηκε ότι «δεν είδα τη φάση του πέναλτι που μου ζητάτε» (σ.σ. «κατέβασμα» Βιειρίνια στην περιοχή), ενώ προηγουμένως έχει κλείσει τα μάτια σε άλλη μια καθαρή ανατροπή; Ο διαιτητής αυτός πρέπει σήμερα κιόλας, αν ισχύει το περιβόητο 50-50%, να φύγει. Το κουκλοθέατρο των μόνιμα ευνοημένων και των εξαπτέρυγών τους πρέπει μια και καλή να τελειώσει.
» Ασφαλώς η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο τη διαιτησία. Έξι άνθρωποι της διοίκησης, παρόλο που δεν μπορούμε να επενδύσουμε χρήματα, παρά μόνο ψυχή και γνώση, εξαπατηθήκαμε από την ομάδα.
» Με πλήρη συνείδηση αποφορτίζω την ομάδα απ' το άγχος του πρωταθλητισμού. Περιμένω απ' τους ποδοσφαιριστές να δικαιολογήσουν το όνομά τους και να υπερασπιστούν την ιστορία της ομάδας. Στον ΠΑΟΚ θα παίξουν αυτοί που πραγματικά το θέλουν.

Θ. Ζαγοράκης
Πρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ»
sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου