ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης με Γρεβενιώτες στην Καστοριά και την Κοζάνη...








Μήνυμα νίκης έστειλαν οι Γρεβενιώτες που ζουν στους Νομούς Καστοριάς και Κοζάνης το απόγευμα της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου 2010, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε»... κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη. 


Ο υποψήφιος Δήμαρχος συνοδευόμενος από την πλειοψηφία των μελών του Συνδυασμού του στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών επισκέφθηκε αρχικά την Πόλη της Καστοριάς, όπου μίλησε στους Γρεβενιώτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Νομού. 


"Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας για το Νέο Δήμο Γρεβενών. Έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι το ψηφοδέλτιο μας, το μόνο πλήρες σε αριθμό υποψηφίων, το απαρτίζουν υποψήφιοι από όλες τις κοινωνικές ομάδες και όλα τα επαγγέλματα χωρίς να αποκλείσουμε κανένα τοπικό διαμέρισμα. Γιατί πιστεύουμε στην ισόρροπη ανάπτυξη και το αποδεικνύουμε στην πράξη."
Στη συνέχεια ο κ. Κουπτσίδης παρουσίασε το έργο του στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών τονίζοντας: « με τη βοήθεια των συνεργατών μου δώσαμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα, στηρίξαμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους με στοχευμένες παρεμβάσεις, σταθήκαμε δίπλα στις προσπάθειες των νέων μας. 


Η ποιότητα της καθημερινότητας των Πολιτών απετέλεσε το βασικό μας στόχο. Για πρώτη φορά τόνισε θα εφαρμοστεί leader στο Νότιο Τμήμα του Νομού και για πρώτη φορά φορέας υλοποίησης θα είναι η Αναπτυξιακή Γρεβενών». Βάλαμε τις βάσεις για τη μελέτη και την υλοποίηση πολύ μεγάλων έργων, τα οποία θα καθορίσουν το μέλλον του νέου Δήμου. Τέλος αναφέρθηκε στις δύο καινοτόμες δράσεις: το «Κέντρο Παλαιοντολογίας» και το «Εκπαιδευτικό Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα».
Σταθήκαμε δίπλα στους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται εκτός Νομού και κρατούν την τοπική μας παράδοση ζωντανή τόνισε μεταξύ άλλων στους Γρεβενιώτες που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κοζάνης επόμενο σταθμό της περιοδείας του.


Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τις Βασικές Αρχές του Προγράμματος του τονίζοντας ότι «οι βασικοί στόχοι που θα αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά του προγράμματός μας είναι: η ισόρροπη ανάπτυξη, η σύγχρονη ανθρωποκεντρική διοίκηση και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».
Δεσμευόμαστε τόνισε για ένα Δήμο: ανθρωποκεντρικό δίπλα στον Πολίτη και στα δίκαια αιτήματά του, που θα εφαρμόζει τη διαφάνεια και την αξιοκρατία σε όλες τις λειτουργίες του. Κοντά στους Γεωργούς και Κτηνοτρόφους, με κοινωνικό πρόσωπο. Με σεβασμό στο περιβάλλον και στην πλούσια πολιτιστική και πολιτισμική μας κληρονομιά, με ρόλο και αρμοδιότητες στα Τοπικά Συμβούλια που θα καταγράφουν και θα δίνουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.


Ενώ για ακόμη μία φορά τόνισε με έμφαση ότι: «οι πόρτες του νέου Δήμου Γρεβενών θα είναι πάντα ανοιχτές σε όλους τους πολίτες, αυτό το εφαρμόσαμε στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και αυτό θα εφαρμόσουμε και στο Δήμο. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε δίπλα στους φορείς, στους Συλλόγους, δίπλα σε όλους τους Πολίτες» και κατέληξε «στη νέα μας προσπάθεια σας θέλουμε δίπλα μας γιατί εμείς οι Γρεβενιώτες μαζί μπορούμε να χτίσουμε το αύριο του Νέου Δήμου Γρεβενών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου