ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Προτίμηση στους υποψηφίους που έχουν ταχθεί κατά του μνημονίου δείχνουν οι ψηφοφόροι


Ο Γιάννης Σγουρός, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής 






Προτίμηση στους υποψηφίους που έχουν ταχθεί κατά του μνημονίου δείχνουν οι ψηφοφόροι, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του Τύπου της Κυριακή.Η πλειοψηφία, μάλιστα, των ερωτηθέντων... κρίνει ότι υπήρχε τρόπος να αποφύγει η Ελλάδα την προσφυγή στο μηχανισμό του μνημονίου. Μόλις ένας στους δέκα θεωρεί ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος.
Η δημοσκόπηση δείχνει μία άνοδο στα ποσοστά των υποψηφίων που έχουν κατά της πολιτικής του μνημονίου.Χαρακτηριστική είναι η πτώση των ποσοστών του Γ.Σγουρού στην Αττική.
Συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο ο Γ.Σγουρός συγκεντρώνει 14,5 %, ενώ το ίδιο ποσοστό συγκεντρώνει και ο Γιάννης Δημαράς. Ακολουθεί ο Βασ.Κικίλιας με ποσοστό 13%.Ποσοστό 7% συγκεντρώνει ο Θ.Παφίλης, 6,5% o Αλέξης Μητρόπουλος, 5,5% ο Άδωνις Γεωργιάδης και από 2,5% οι Αλέκος Αλαβάνος και Γρηγόρης Ψαριανός.
Σε περίπτωση που στον δεύτερο γύρο βρεθούν αντιμέτωποι οι Γ.Σγουρός και Β.Κικίλιας, ο πρώτος συγκεντρώνει ποσοστό 29% έναντι 21% του αντιπάλου του.
Ωστόσο, σε περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωποι οι Γ.Δημαράς και Γ.Σγουρός, ο πρώτος συγκεντρώνει ποσοστό 39%, ενώ ο δεύτερος 21%. Η ψαλίδα μεγαλώνει εάν ο κ. Δημαράς αντιμετωπίσει τον Β.Κικίλια (42% έναντι 19% του δεύτερου).
Εν τω μεταξύ, στην πρόθεση ψήφου σε εθνικό επίπεδο, η ψαλίδα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ φαίνεται να «κλείνει». Το κυβερνών κόμμα προηγείται με 27% έναντι 21% της ΝΔ (τον περασμένο Μάρτιο η διαφορά ήταν 12 μονάδες).
Ακολουθούν ΚΚΕ με 8,5%, ΛΑΟΣ με 4%, ΣΥΡΙΖΑ με 3%, Οικολόγοι Πράσινοι με 2,5%, ενώ η απάντηση «Άλλο-Αδιευκρίνιστη Ψήφος» φτάνει το 34%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου