ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης στον Ασπρόκαμπο, στη Μηλιά και στον Ταξιάρχη...









Στρατηγικός μας στόχος ήταν και είναι η ισόρροπη ανάπτυξη του νέου Δήμου Γρεβενών με έργα και δράσεις παντού, τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης απευθυνόμενος... στους Κατοίκους του Οικισμού Ασπροκάμπου το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, στο πλαίσιο των προεκλογικών του επισκέψεων σε Δ. Διαμερίσματα και Οικισμούς του Καλλικρατικού Δήμου Γρεβενών.
Στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας θα είναι πάντα ο άνθρωπος και η επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας.
Με υποδομές που θα λύνουν προβλήματα και θα συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς του, με ασφαλή οδικά δίκτυα και ποιοτική υδροδότηση όλων των περιοχών.


Βρισκόμαστε σε μία περιοχή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πλούσιο παλαιοντολογικό της παρελθόν που μας έκανε παγκόσμια γνωστούς βάζοντας τα Γρεβενά στις Σελίδες του Βιβλίου των ρεκόρ Γκίνες για τους μεγαλύτερους χαυλιόδοντες στο κόσμο και αυτό τον πλούτο θα τον αξιοποιήσουμε με τη δημιουργία του Κέντρου Παλαιοντολογίας τόνισε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης απευθυνόμενος στους κατοίκους του Δ. Δ. Μηλιάς επόμενο σταθμό της προεκλογικής του περιοδείας. Πρωτοπορήσαμε με τη προετοιμασία των δύο καινοτόμων δράσεων του «Κέντρου Παλαιοντολογίας» και του «Αστρονομικού Πάρκου του Όρλιακα».Οι δύο αυτές καινοτόμες δράσεις βγάζουν τα Γρεβενά από τα όρια της Δυτικής Μακεδονίας και μας κατατάσσουν σε σημαντικό πόλο τουριστικού, επιστημονικού και εκπαιδευτικού προορισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα αυξήσουν τον αριθμό των τουριστών. Σε αυτό συμβάλλει σημαντικά ο Κόμβος του Ταξιάρχη, μία σημαντική διεκδίκηση της Ν.Α. Γρεβενών ως ανταποδοτικό από την Εταιρεία « Εγνατία Οδός» Α.Ε., για την άμεση και ασφαλή τους πρόσβαση μέσω της Εγνατίας οδού.


Σημαντικό εργαλείο σε επίπεδο υποδομών για τους κατοίκους των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ηρακλεωτών και συνεπώς και του Ταξιάρχη είναι και το Πρόγραμμα leader τόνισε τόσο στη Μηλιά όσο και στον Ταξιάρχη επόμενο σταθμό της περιοδείας του. Ενώ για ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στα οφέλη του Κόμβου του Ταξιάρχη στην ευρύτερη περιοχή.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος απευθυνόμενος στους κατοίκους και των τριών περιοχών, οι οποίοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή τόσο στον ίδιο όσο και στους συνεργάτες του, έκανε εκτενή στις Βασικές Αρχές του Προγράμματος του τονίζοντας ότι «οι βασικοί στόχοι που θα αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά του προγράμματός μας είναι: η ισόρροπη ανάπτυξη, η σύγχρονη ανθρωποκεντρική διοίκηση και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».
Αναφέρθηκε επίσης στην δέσμευσή του για Τοπικά Συμβούλια με ρόλο και αρμοδιότητες που θα καταγράφουν και θα δίνουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.
Ενώ για ακόμη μία φορά τόνισε με έμφαση ότι: «οι πόρτες του νέου Δήμου Γρεβενών θα είναι πάντα ανοιχτές σε όλους τους πολίτες, αυτό το εφαρμόσαμε στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και αυτό θα εφαρμόσουμε και στο Δήμο. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να ακούμε όλους εσάς».
Τέλος ζήτησε την στήριξη του συνδυασμού του « Μαζί Συνεχίζουμε» στις 7 Νοέμβρη, για να συνεχίσουμε μαζί όλα αυτά που σχεδιάσαμε και όλα αυτά που είναι σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου