ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη...

http://dkouptsidis.gr/images/stories/egkainia_29_10_2010/1.jpg 







Η παρουσία σας σήμερα εδώ επισφραγίζει νίκη ελπίδας και προόδου για τον τόπο μας, δήλωσε εμφανώς συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης... Κουπτσίδης μιλώντας σε μία μεγάλη συγκέντρωση στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010.
Αμέσως μετά τις ευλογίες της Εκκλησίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους πολίτες του Νέου Δήμου και επανέλαβε στέλνοντας μήνυμα με πολλούς αποδέκτες ότι, ο Συνδυασμός του οποίου είναι επικεφαλής είναι ανεξάρτητος και μακριά από κομματικούς μηχανισμούς. Αυτό τόνισε «ήταν δική μας συνειδητή επιλογή, όπως δική μας συνειδητή επιλογή είναι να πορευτούμε με τους πολίτες, την κοινωνία, με όλους εσάς και για αυτό σας ευχαριστούμε πολύ. Ο αγώνας μας δεν στηρίζεται σε μεθόδους άλλων εποχών, αυτά τα αφήνουμε σε αυτούς που δεν έχουν τι να πουν. Εμείς πορευόμαστε με την κοινωνία, με τους πολίτες που αυτά τα χρόνια υπηρετούμε και δεν πρόκειται να μας σταματήσει κανένα πολιτικό κόστος γιατί δεν το υπολογίσαμε και δεν θα το υπολογίσουμε ποτέ».
http://dkouptsidis.gr/images/stories/egkainia_29_10_2010/2.jpg
Τα τέσσερα χρόνια της Αυτοδιοικητικής μας θητείας σταθήκαμε δίπλα στους Πολίτες και στα προβλήματα της καθημερινότητάς του, χωρίς διαχωρισμούς, δίνοντας λύσεις εκεί όπου μπορούσαμε τόνισε στη συνέχεια της ομιλίας του.
http://dkouptsidis.gr/images/stories/egkainia_29_10_2010/3.jpg
Αναδείξαμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας προς όφελος των πολιτών. Κάναμε πράξη αυτά που υποσχεθήκαμε. Στρατηγικός μας στόχος ήταν και είναι η ισόρροπη ανάπτυξη. Βάλαμε τις βάσεις για ένα αναπτυξιακό αύριο των Γρεβενών.

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο κ. Κουπτσίδης αναφέρθηκε στις βασικές αρχές του συνδυασμού του τονίζοντας ότι: «στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας ήταν και θα είναι πάντα ο άνθρωπος. Κάθε απόφαση και ενέργεια μας, ως νέα δημοτική αρχή, θα γίνεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των συνδημοτών μας και υποσχέθηκε ισόρροπη ανάπτυξη, σύγχρονη ανθρωποκεντρική διοίκηση, βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Αυτοί είναι οι τρείς βασικοί στόχοι του προγράμματος μας για το Δήμο, για ένα δήμο που θα ανοίγει προοπτικές ανάπτυξης, με πρωτοβουλίες, δράσεις, ενέργειες και έργα παντού».
http://dkouptsidis.gr/images/stories/egkainia_29_10_2010/6.jpg
Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε όλες τις Δημότισσες και τους Δημότες του Νέου Δήμου Γρεβενών να στηρίξουν τη νέα του προσπάθεια: «ήρθε ή ώρα να κτίσουμε όλοι μαζί ένα σύγχρονο, δυναμικό δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο. Μαζί θα συνεχίσουμε αυτά που ξεκινήσαμε και αυτά που είναι σε εξέλιξη. Μαζί Συνεχίζουμε».
http://dkouptsidis.gr/images/stories/egkainia_29_10_2010/5.jpg
Στο σημείο αυτό παρουσίασε τους υποψηφίους του Συνδυασμού « Μαζί Συνεχίζουμε» τονίζοντας, στον Συνδυασμό μας συναντώνται πρόσωπα από όλα τα επαγγέλματα και όλους τους κοινωνικούς χώρους. Πρόσωπα καταξιωμένα στην τοπική κοινωνία με γνώση και εμπειρία. Νέοι άνθρωποι με διάθεση και μεράκι να προσφέρουν το σύγχρονο και το πρωτοποριακό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Νούτσος, ο Πρόεδρος της Τ.Ε.Δ.Κ. Γρεβενών και Δήμαρχος Θ. Ζιάκα κ. Χρήστος Πέτρου, ο πρώην Βουλευτής κ. Νικόλαος Τζήρος, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών του Συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών» για τη Δυτική Μακεδονία κ. Γεώργιος Δασταμάνης, εκπρόσωποι Φορέων και πλήθος Γρεβενιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου