ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Γρεβενά: Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Γιώργου Δακή








Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στις 13:00 το μεσημέρι η παρουσίαση των Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων και του Υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη... της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γεώργιου Δασταμάνη από τον επικεφαλή του Συνδυασμού «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» Γιώργο Δακή.


Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως η μέρα που οι Πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας θα εμπιστευθούν τον «πυρήνα ανθρώπων» που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας δεν είναι μακριά. Αυτή η μέρα τόνισε θα αποτελέσει το νέο ξεκίνημα για τους τέσσερις Νομούς της Περιφέρειας μας, ενώ ξεχωριστά αναφέρθηκε στη κρίσιμη θέση που κατέχει και θα κατέχει ο Νομός Γρεβενών σ’ αυτή τη Νέα Εποχή, σ’ αυτή τη Νέα τάξη Πραγμάτων.
Πρεσβευτές και συνοδοιπόροι των ιδεών του για το Νομό μας ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Δασταμάνης και οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι αναφέρονται αλφαβητικά όπως παρουσιάστηκαν:

• Αδάμος Μάνθος
• Γιαγκόζογλου Φάνης
• Γιάτσιος Ιωάννης
• Μετετζόγλου Ελένη
• Σδράλης Σάκης
• Τσακνάκη Μαρία
• Φαρμάκης Γρηγόρης
• Φειδίας Γιώργος
• Χατζηζήση Ευανθία
• Χατζηζήσης Λάμπρος
• Χάτσιος Ιωάννης


Όλοι τους νέοι άνθρωποι, από διαφορετικά επαγγελματικά πεδία δήλωσαν έτοιμοι και διαθέσιμοι να ασχοληθούν με τα κοινά του τόπου και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον.
Κλείνοντας ο κ. Δακής απηύθυνε κάλεσμα «συστράτευσης» στους Υποψηφίους αλλά και στους παρευρισκομένους για να γίνει το όραμά πράξη όπως χαρακτηριστικά τόνισε « γιατί το χρωστάμε σ’ εμάς και στα παιδιά μας, το χρωστάμε στις επόμενες γενιές που θα μας κρίνουν όχι μόνο γι’ αυτά που κάναμε αλλά και για όσα δεν κάναμε». 


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φορείς του τόπου και εκπρόσωποι σωματίων και πλήθος κόσμου.
Το πρωί της ίδιας ημέρας λόγω του εορτασμού της 98ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης των Γρεβενών από τον Τουρκικό Ζυγό, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Δασταμάνης και οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι παρακολούθησαν την επίσημη Δοξολογία, που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ Σεργίου, την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Εθνομάρτυρα Αιμιλιανού καθώς και την παρέλαση από μαθητές και μαθήτριες της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης στην οδό Κωνσταντίνου Ταλιαδούρη.

Γραφείο τύπου κ. Δασταμάνη

ΥΓ ΑΕΤΟΣ2: Μετά από την κριτική που ασκήσαμε, το Γραφείο του κ Δασταμάνη, μας συμπεριέλαβε τελικά στους αποδέκτες των ανακοινώσεών τους. 
Τώρα, διαβάζοντας τα βιογραφικά, εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται πως το Λαμόγιο τελικά δεν μπόρεσε να το αποφύγει. Γιώργο, δώστου 10€ (όχι παραπάνω) και πάρ' του την ψυχή... 
ΥΓ ΑΕΤΟΣ4: Καλή επιτυχία σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου