VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία σήμερα...


Πτώση της θερμοκρασίας και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο προβλέπει για την Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία... Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένονται και τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια με βελτίωση το απόγευμα.
Στην Αττική, τις πρωινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενή βροχή στα ανατολικά και βόρεια. Ωστόσο, αναμένεται βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, εντάσεως 4 με 6 και από το απόγευμα πρόσκαιρα στα ανατολικά έως και 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 και στα ανατολικά έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, τις πρωινές ώρες αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής και από το μεσημέρι βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση 4-6 μποφόρ και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για το Σάββατο η ΕΜΥ. Λίγες νεφώσεις αναμένονται στα ανατολικά και νότια, ενώ υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών στη βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου