ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Γρεβενά: Αφέθηκε ελεύθερη έπειτα από γκάφα της Εισαγγελίας Γρεβενών!


 






Ελεύθερη αφέθηκε έπειτα από γκάφα της Εισαγγελίας Γρεβενών η 53χρονη από το χωριό Δοτσικό η οποία τον Ιούλιο του 2008 σκότωσε το σύζυγό της και στη συνέχεια σκηνοθέτησε την «εξαφάνισή» του. Οπως έγινε γνωστό, η Εισαγγελία καθυστέρησε να κινήσει τις προβλεπόμενες...
διαδικασίες, ώστε να παραταθεί για άλλο ένα εξάμηνο η προσωρινή κράτηση της κατηγορουμένης, με αποτέλεσμα η σχετική αίτηση προς το δικαστικό συμβούλιο να κριθεί εκπρόθεσμη και η 53χρονη στη συνέχεια ν' αποφυλακιστεί.
Το έγκλημα αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιούλιο και αφού είχαν προηγηθεί οι τηλεοπτικές εμφανίσεις της 53χρονης στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», όπου η κατηγορούμενη προσποιούνταν πως έψαχνε τον άντρα της και απηύθυνε εκκλήσεις μέσω τηλεοπτικών εκπομπών για να εντοπιστούν τα ίχνη του. Οι αστυνομικοί οι οποίοι είχαν βάσιμες υποψίες ότι εμπλέκεται στην «εξαφάνιση» του συζύγου της, την κάλεσαν να δώσει άλλη μια κατάθεση και αφού έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις, κατάφεραν να αποσπάσουν την ομολογία της. Στη συνέχεια το πτώμα του 57χρονου εντοπίστηκε δεμένο χειροπόδαρα, φιμωμένο και τυλιγμένο σε σακούλες, σε σημείο το οποίο υπέδειξαν η σύζυγος και ο γιος του θύματος.
Η 53χρονη κατά τη διάρκεια της απολογίας της στην ανακρίτρια υποστήριξε ότι η κατάσταση στην οικογένειά της ήταν προβληματική για πολλά χρόνια και πως ο σύζυγός της είχε συχνά βίαια ξεσπάσματα, τόσο απέναντι στην ίδια, όσο και απέναντι στα δύο παιδιά τους. Όπως ισχυρίστηκε, «θόλωσε» όταν «είδε το σύζυγό της ν' απειλεί με τσεκούρια τα δύο παιδιά της». Όπως παραδέχτηκε, χτύπησε τον άνδρα της μέχρι θανάτου με ένα ξύλο και την επόμενη ημέρα μετέφερε το πτώμα σε ορεινή περιοχή κοντά στο χωριό Δήμητρα Γρεβενών. H ίδια αρνήθηκε ότι είχαν τα παιδιά της οποιαδήποτε εμπλοκή στο έγκλημα, ενώ όπως είπε, «ήταν απλοί θεατές στη μεταφορά και την ταφή του πτώματος». «Έχω την αποκλειστική ευθύνη. Χωρίς καμία βοήθεια, έσκαψα την τρύπα και έθαψα τον άνδρα μου. Τα παιδιά απλώς επέβαιναν στο αμάξι», ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία της η 53χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου