ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Σάρωσε τη χώρα η κακοκαιρία-Θρίλερ με αγνοούμενους στη Θεσσαλονίκη-Που θα “χτυπήσει” σήμερα το κύμα...

 





Μόλις πριν από λίγη ώρα κατάφεραν οι πυροσβέστες να προσεγγίσουν και να σώσουν τρία άτομα που είχαν παρασυρθεί από τα νερά ενός χειμάρρου κοντά στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια γυναίκα με το γιο και το σύζυγό της... προσπάθησε να περάσει το ρέμα. Τα νερά τους εγκλώβισαν και τότε ένας αστυνομικός προσπάθησε να τους βγάλει.Οι διασώστες χρειάστηκε να επέμβουν καθώς τα νερά παρέσυραν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τόσο οι επιβαίνοντες όσο και ο αστυνομικός να παρασυρθούν.
Λίγο μετά τις πέντε οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα και το γιο της. Ο αστυνομικός που πήγε να τους βοηθήσει είχε παρασυρθεί πολύ μακρυά. Κατάφερε να κρατηθεί από ένα κλαδί δέντρου και να παραμείνει εκεί μέχρι να τον προσεγγίσουν οι διασώστες.Δυστυχώς σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν έχει εντοπιστεί ακόμη το τέταρτο άτομο.
Η κατάσταση στην Αττική
Με... λιακάδα ξύπνησε η Αθήνα, όμως η κακοκαιρία θα συνεχιστεί. Από το μεσημέρι έρχονται και πάλι βροχές ενώ από το απόγευμα υα φαινόμενα θα είναι έντονα στις περισσότερες περιοχές της Αττικής. Η πυροσβεστική δέχθηκε τουλάχιστον 150 κλίσεις για απάντληση υδάτων. Τα περισσότερα , σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπήρξαν στην στην Ελευσίνα και την Ηλιούπολη .
Κλειστή παρέμεινε μέχρι τις 21:30 η οδός Πειραιώς και στα δύο ρεύματα, από την οδό Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη, λόγω μεγάλης συγκέντρωσης υδάτων.Επίσης στο γήπεδο του Αιγάλεω αναβλήθηκε ο αγώνας Ηλιούπολη-Ολυμπιακός για το κύπελο Ελλάδος, ενώ στην οδό Αθηνάς 49 ξέσπασε πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα σε ισόγειο υποκατάστημα του ΟΤΕ, η οποία αντιμετωπίζεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Προβλήματα με τα πλοία
Ένα ιστιοφόρο σκάφος στην Κώ και μια μηχανότρατα στην Αίγινα προσάραξαν στα αβαθή παρασυρμένα από τα κύματα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο καπετάνιος του Blue Star Νάξος ενημέρωσε ότι λόγω του καιρού ήταν αδύνατο να "πιάσει" στο λιμάνι της Δονούσας.

Πρόγνωση καιρού για σήμερα
Ο καιρός στη δυτική Ελλάδα προβλέπεται άστατος με βροχές και τοπικές καταιγίδες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι και από τα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χωρα νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες κυρίως στα νότια και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της βόρειας και πιθανώς της κεντρικής χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, βαθμιαία όμως θα ασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 8 με 9 μποφόρ με εξασθένηση το βραδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί 4 με 6 που σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν στο Αιγαίο στα 7 και τοπικά στα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πρόγνωση καιρού για αύριο
Ο καιρός προβλέπονται στα δυτικά και τα βόρεια λίγες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χωρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νοτιοανατολικά σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει χαμηλά επίπεδα κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου