VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ιδρυτική Διακήρυξη και παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού "ΟΡΑΜΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ"


http://www.zisistakis.gr/images/stories/articles/idritiki_diakirixi/DSC_5045.jpg 





Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και ταυτόχρονα μήνυμα προοπτικής  για το τόπο, έστειλαν το απόγευμα της Τετάρτης οι κάτοικοι των Γρεβενών, με τη μαζική τους συμμετοχή και την δυναμική τους παρουσία στην ιδρυτική διακήρυξη και την παρουσίαση  του Συνδυασμού... «ΟΡΑΜΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», του υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών, ΤΑΚΗ ΖΗΣΗ.

DSC_4946




Η ενθουσιώδης υποδοχή που επεφύλαξαν στον ΤΑΚΗ ΖΗΣΗ οι συνδημότες του, ήρθε να επιβεβαιώσει με εκκωφαντικό τρόπο το κλίμα νίκης που έχει διαμορφωθεί εδώ και καιρό από άκρη σε άκρη του νέου διευρυμένου Δήμου Γρεβενών.
Εμφανώς συγκινημένος, ο κ. ΖΗΣΗΣ ευχαρίστησε τους συνδημότες του που παρεβρέθησαν στην εκδήλωση προκειμένου να εκφράσουν την υποστήριξή τους  στον ίδιο και στα μέλη του Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»,δίνοντας το σύνθημα για την υλοποίηση του προγράμματος που θα αναδείξει το Νέο Δήμο σε πρότυπο κοινωνικής και ισόρροπης ανάπτυξης. 
http://www.zisistakis.gr/images/stories/articles/idritiki_diakirixi/DSC_5082.jpg




«Απόψε μαζί .Όλοι μαζί. Διεκδικούμε το δικαίωμα, να έχουμε τον πρώτο λόγο και τον κύριο λόγο στα Γρεβενά του αύριο. Οι συνεργάτες μου κι εγώ, μπαίνουμε στην εκλογική διαδικασία, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα, πως η βαθιά τομή και η νέα διοικητική δομή της χώρας μας, που φέρει το συμβολικό τίτλο ”ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ”, είναι μια πρόκληση ιστορική. Είναι το σήμερα, που αφήνει πίσω το χθες. Είναι ο δρόμος του μέλλοντος. Γι’ αυτό απόψε, φίλες και φίλοι, Συνδημότισσες και Συνδημότες, σας καλούμε σε μια παλλαϊκή συμπόρευση, που αρχίζει τώρα, από εδώ, με την εκλογική διαδικασία και θα συνεχιστεί, κυρίως, μετά τις εκλογές, όταν, ως αυριανή Δημοτική Αρχή θα συνδιαχειριστούμε, θα συνδημιουργήσουμε το μέλλον και την προοπτική του Δήμου μας.
DSC_4973
Σας καλούμε, γιατί ξέρουμε πως έχετε πλεόνασμα αγάπης και αγωνίας για το τόπο μας.
 
Σας προσκαλούμε για να συνυπογράψουμε, ως ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, τις προγραμματικές μας προτεραιότητες και τις πολιτικές μας Αρχές.
Να συναποφασίσουμε, με όρους αληθινούς, δηλαδή Συμμετοχικής Δημοκρατίας, τη θέση και τη σχέση, το ρόλο και τη δυναμική του Νέου Δήμου Γρεβενών, με τη νέα [Αυτοδιοικητική] Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.
 
Να συνδιαμορφώσουμε τις αναπτυξιακές μας επιλογές για την Οικονομία, την κοινωνία, τον Πολιτισμό μας.  
Να συνδιαχειριστούμε την πολύμορφη και πολύτροπη καθημερινότητα των Δημοτών.», τόνισε ανοίγοντας την ομιλία του ο κ. ΖΗΣΗΣ.
DSC_4985  Στη σύντομη και μεστή ομιλία του, επεσήμανε ακόμη πως: «Η εξουσία  είχε πάντα ως έννοια έναν δυναμισμό. Η εξουσία όμως έχει πραγματική αξία, όταν ασκείται προς όφελος των πολιτών. Σας υπόσχομαι προσωπικά, αλλά και ως συνδυασμός, ότι η άσκηση των αρμοδιοτήτων μας, θα έχει σε κάθε περίπτωση ηθικό και κοινωνικό κριτήριο.    Άλλωστε, πάντοτε πίστευα πως τα όρια και οι δυνατότητες της άμεσης, της συμμετοχικής Δημοκρατίας είναι τεράστια και ανεξάντλητα και αισθάνομαι τυχερός που τώρα, μετά από τόσα χρόνια συμμετοχής μου στα Τοπικά, στα κοινά μας ζητήματα, μου δίνεται η δυνατότητα να συμβάλλω στη λειτουργία της Τοπικής κοινωνίας των Πολιτών».

DSC_4989 
Κλείνοντας την ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε με νόημα: «Όπως διαπιστώσατε, δεν αναφέρθηκα καν στον πολιτικό μας αντίπαλο, τον διεκδικητη της συνέχειας του χθες…..Και το έκανα συνειδητά. Επειδή πιστεύω, πως το πρόβλημά μας δεν είναι το χθες, αλλά το αύριο. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ- και βέβαια- η νέα δόμηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν μπορεί να γίνει με παλιές πελατειακές νοοτροπίες και υλικά του κατεδαφισμένου θεσμού»     
 Στη συνέχεια, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και θερμών χειροκροτημάτων, ο κ. ΖΗΣΗΣ παρουσίασε το ανθρώπινο δυναμικό, τους συνεργάτες του που απαρτίζουν τον Συνδυασμό «ΟΡΑΜΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», ενώ η προεκλογική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον κόσμο να σπεύδει να ευχηθει στον υποψήφιο Δήμαρχο, καλή επιτυχία.
Να σημειωθεί ότι το πολυπληθές ακροατήριο απαρτιζόταν από συνδημότες μας όλων των ηλικιών, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους πολιτικά πρόσωπα που εκπροσώπησαν και συνεχίζουν να εκπροσωπούν τον τόπο, είτε στο Κοινοβούλιο είτε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.  

DSC_4992 











Τον κ. ΖΗΣΗ προλόγισε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του νομού Γρεβενών κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης.


Από το Γραφείο Τύπου του κ. Τάκη Ζήση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου