ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

"Έλυσαν χειρόφρενο" οι μεταφορείς...








Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά ο ανεφοδιασμός της αγοράς μετά την αναστολή των κινητοποιήσεων που αποφάσισαν οι πρόεδροι των 10 ομοσπονδιών ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.Η κινητοποίηση των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων...
Δημόσιας Χρήσης ανεστάλη και η πλειοψηφία των μεταφορέων "λύνει χειρόφρενο", διαβεβαιώνει η επίσημη και εκλεγμένη ηγεσία του κλάδου, με αφορμή τα όσα σημειώνονται, από τα ξημερώματα σήμερα, με την αυτοαποκαλούμενη Επιτροπή Αγώνα να μην αναγνωρίζει την απόφαση για αναστολή των κινητοποιήσεων.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρης Ρέππας, μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση θα υλοποιήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους μεταφορείς, για τα τρία βασικά θέματα που τους αφορούν, δηλαδή για το φορολογικό, το αναπτυξιακό και το ασφαλιστικό, και σήμερα.
Ήδη, πρόσθεσε, ψηφίστηκε η πρώτη ρύθμιση που αφορά στην τακτοποίηση φορολογικών θεμάτων και στην απόσβεση της αξίας των αδειών που έχουν οι επαγγελματίες μεταφορείς, στο νομοσχέδιο το οποίο υιοθέτησε χτες η Βουλή. Επίσης, προωθεί και τα άλλα δύο θέματα, που αφορούν στην ένταξη των μεταφορέων στον Αναπτυξιακό Νόμο, ο οποίος θα ψηφιστεί μέσα στον Οκτώβριο, θέμα, το οποίο αποτέλεσε το αντικείμενο της συζήτησης μεταξύ του κ. Χρυσοχοΐδη και των μεταφορέων, ενώ μέχρι τέλος του χρόνου έχει δεσμευτεί η Κυβέρνηση, ότι θα προωθήσει και τις ασφαλιστικές ρυθμίσεις.
Εξάλλου, κορυφαίο συνδικαλιστικό στέλεχος του κλάδου των μεταφορέων, μιλώντας στο ΑΠΕ, χαρακτήριζε αδικαιολόγητη τη θέση της Επιτροπής Αγώνα, κάνοντας λόγο για καθαρά κομματική τοποθέτηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει διάσπαση ακόμη και στα μέλη της Επιτροπής Αγώνα, καθώς ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των γερανοφόρων οχημάτων κ. Σαχινίδης, που ήταν μέλος της Επιτροπής, διαχώρισε πλήρως τη θέση του.
Σύμφωνα με τον ίδιο συνδικαλιστή στη χθεσινή μαραθώνια συνάντηση των εννέα προέδρων που έχουν εκλεγεί επίσημα και της Επιτροπής Αγώνα, η οποία, ας σημειωθεί, δεν έχει εκλεγεί, αλλά οριστεί, σημειώθηκαν προπηλακισμοί και φραστικές επιθέσεις από ορισμένα μέλη της Επιτροπής κατά της συνδικαλιστικής ηγεσίας των μεταφορέων, που είχε τη χθεσινή, καθοριστική συνάντηση με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Ορισμένα από τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα και συγκεκριμένα ο πρόεδρός της κ. Πασπάτης διαφώνησαν με τη διαδικασία που ελήφθη η απόφαση, για αναστολή της κινητοποίησης και ζήτησαν να συνέλθουν πάλι οι 96 πρόεδροι απ΄ όλη την Ελλάδα για να αποφασίσουν. Είναι μια διαδικασία που κανείς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει αν θα πραγματοποιηθεί και κάτω από ποιες συνθήκες, καθώς οι περισσότεροι σήμερα έχουν πιάσει δουλειά.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου