ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ο Βασίλης Έξαρχος είναι ο νέος Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ... - Ποιός είναι;

 





Στην ψηφοφορία, που διεξήχθη χθες στη Βουλή για την πλήρωση της θέσης στο προεδρείο της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ που είχε μείνει κενή μετά την υπουργοποίηση του Χρ. Παπουτσή, από τους 157 βουλευτές του Κινήματος, ψήφισαν 144, καθώς 4 απουσίασαν λόγω...
ανειλημμένων κυβερνητικών και κομματικών υποχρεώσεων, ενώ 9 βρίσκονται σε αποστολή στο εξωτερικό.
Όπως προέκυψε από την καταμέτρηση της Εφορευτικής Επιτροπής, την οποία αποτέλεσαν οι Ανδ. Μακρυπίδης, Φρ. Παρασύρης και Άγγ. Τόλκας, από τα 144 έγκυρα ψηφοδέλτια, ο βουλευτής της Λάρισας έλαβε 137 ψήφους, ενώ υπήρξαν και 7 λευκά.
Ο καταμερισμός των άλλων αρμοδιοτήτων παρέμεινε ως είχε: Αναπληρώτρια Γραμματέας: Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, Ταμίας: Στάθης Κουτμερίδης, Μέλη: Γιάννης Αμοιρίδης, Νίκος Ζωίδης, Εύα Καϊλή και Αφροδίτη Παπαθανάση.
«Γνωρίζω και γνωρίζουμε ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, ανεξαρτήτως ποιο κόμμα ψήφισαν στις εκλογές, θέλουν και ελπίζουν να βγει η χώρα το γρηγορότερο δυνατό από την οικονομική κρίση και να ξαναμπεί σε τροχιά ανάπτυξης», δήλωσε ο Βασίλης Έξαρχος και συμπλήρωσε ότι «προχωράμε μπροστά, με αισιοδοξία, με σιγουριά, με βαθιά πεποίθηση ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας με συνεχή και μεθοδική δουλειά» και ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο όσο και τους βουλευτές του Κινήματος για την εμπιστοσύνη τους, κάνοντας λόγο για «ισχυρό μήνυμα ενότητας» από την Κ.Ο. 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

Ημερομηνία γέννησης:
8 Φεβρουαρίου 1956

Τόπος γέννησης:
Καλοχώρι Λάρισας.

Σπουδές:
Πτυχιούχος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου της Νάπολης Ιταλίας.

Επαγγελματική δραστηριότητα:
Από το 1987 έως το 1993 εργάστηκε στη Θεσσαλική Βιομηχανία Πολτού και Χάρτου ως υπεύθυνος προγραμματισμού της παραγωγής και είχε την ευθύνη των μελετών για τη βελτιστοποίηση της παραγωγής, την εξοικονόμηση ενέργειας και τον έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων. Από το 1994 έως το 1999 Ειδικός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συμμετείχε στην σύνταξη του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 1994-1999. Είχε την ευθύνη Συντονισμού του Γραφείου Κοινοτικών Πρωτοβουλιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Υπήρξε επίσης μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Αγροτικής Πολιτικής. Από το 1997 έως και το 1999, διατέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Δ.Α. (Εταιρίας Διανομής Αερίου) Θεσσαλίας. Σήμερα ασκεί το επάγγελμα του Χημικού Μηχανικού.

Πολιτικές-κοινωνικές δραστηριότητες:
Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Σπουδαστών και Επιστημόνων της Νάπολης. Είναι μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 1975. Από το 1986 έως το 1996 μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Λάρισας και υπεύθυνος για τους Τομείς Αγροτικού, Οργανωτικού, Προγράμματος, Τύπου και Πολιτισμού. Το 1994 εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος Λάρισας. Το 1998 επανεξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος. Από το 1996 έως το πρόσφατο Συνέδριο ήταν μέλος του Τομέα Αγροτικού της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το 1999 Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έως το 2002. Στις εκλογές του 2002 ήταν υποψήφιος Νομάρχης Λάρισας. Από τις 4 Οκτωβρίου 2010 εξελέγη Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου