ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης ανακοίνωσε τους Αντιπεριφερειάρχες: Με Βέτα Σπόντη αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης,Δημήτρης Ψευτογκάς στα Γρεβενά, Απόστολος Κιοσσές στην Καστοριά και Χρήστος Ναούμ στη Φλώρινα...


Ο Δημήτρης Ψευτογκάς υποψήφιος
Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών











«Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και έπρεπε να είναι οι καλύτεροι για ένα ψηφοδέλτιο νίκης, στη νέα προσπάθεια που ξεκινούμε για την αιρετή περιφερειακή διοίκηση». Με αυτά τα λόγια ο Γιάννης Παπαϊορδανίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής...
Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε χτες τους τέσσερις υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, αιτιολογώντας συγχρόνως την καθυστέρηση της ανακοίνωσης. Τελικώς, για την περιφερειακή ενότητα Κοζάνης, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης, είναι η Βέτα Σπόντη, για την οποία ο επικεφαλής είπε ότι «είναι προσωπική επιλογή». Στους υπόλοιπους νομούς δεν υπήρξαν εκπλήξεις.
Ειδικότερα ανακοινώθηκαν: Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για την περιφερειακή ενότητα Καστοριάς, ο πρώην δήμαρχος Αγίων Αναργύρων, Απόστολος Κιοσές, Γρεβενών ο πολιτευτής Δημήτρης Ψευτογκάς και Φλώρινας το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Ναούμ.
Ο Γ. Παπαϊορδανίδης, σημείωσε ότι «είναι υποψήφιοι καταξιωμένοι με θέληση για δουλειά, στον κοινό μας στόχο να πάμε τη Δυτική Μακεδονία μπροστά. Είναι πρόσωπα που έχουν γνώση, εμπειρία και διάθεση για μία συλλογική προσπάθεια που ξεκινούμε όλοι μαζί, ώστε να πάει η περιφέρειά μας ένα βήμα μπροστά. Είναι υποψήφιοι που πιστεύουν στις δυνατότητες που έχει η Δυτική Μακεδονία μέσα από την περιφερειακή διοίκηση. Όλοι τους θα είναι πολύτιμοι συνεργάτες για την επόμενη μέρα».
Ο επικεφαλής του περιφερειακού ψηφοδελτίου έκανε ειδική αναφορά στη Βέτα Σπόντη, για την οποία είπε ότι «είναι προσωπική επιλογή», προσθέτοντας ότι «είναι γυναίκα μάχιμη στα κοινά, είναι γυναίκα που αντιμετωπίζει τα θέματα της καθημερινότητας μεγαλώνοντας και σπουδάζοντας παιδιά, ενώ έχει μία συγκεκριμένη καταγωγή: είναι από την Εορδαία το ενεργειακό κέντρο της χώρας, ως εκ τούτου θεωρήσαμε επιβεβλημένο να έχουμε εκπροσώπηση της Εορδαίας».
Σε μία σύντομη δήλωση που έκαναν όλοι οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες, ευχαρίστησαν τον Γ. Παπαϊορδανίδη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους και διαβεβαίωσαν ότι υπό την καθοδήγησή του «θα δώσουμε έναν νικηφόρο αγώνα για τη Δυτική Μακεδονία». Η Βέτα Σπόντη εξήρε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της, στο γυναικείο φύλλο, ενώ τόνισε ιδιαιτέρως τη σημασία της εκπροσώπησης της Εορδαίας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου