ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Φούμαρα... η εφαρμογή του νόμου για το κάπνισμα...

Από μικροί στο κάπνισμα στην Ελλάδα... 





Στάχτη... στα μάτια μας ρίχνουν πολλοί δημοτικοί άρχοντες όταν λένε ότι εφαρμόζουν στις πόλεις τους τον αντικαπνιστικό νόμο, ενώ στην εφαρμογή του αντιδρούν και οι δημοτικοί υπάλληλοι!  Όπως παραδέχθηκε σήμερα μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης... Τιμοσίδης, δεν γίνεται ο κατάλληλος έλεγχος στην περιφέρεια με εξαιρέσεις τα μεγάλα αστικά κέντρα και κυρίως την Αθήνα.
Ο υφυπουργός συνέδεσε την αβελτηρία των τοπικών αρχόντων με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ πρόσθεσε ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι δεν θέλουν να διεξάγουν ελέγχους στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης.
«Οι δημοτικοί υπάλληλοι αρνούνται να εφαρμόσουν το νόμο. Δικαιούνται να έχουν την άποψή τους, αλλά ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί, όχι για να γίνουμε δυσάρεστοι στον κόσμο. Να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτή η προσπάθεια δεν έχει να κάνει με τιμωρία» σημείωσε ο υφυπουργός.
Ο κ. Τιμοσίδης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιβολής προστίμων από 1.500 - 3.000 ευρώ, ή ακόμη και αφαίρεσης του διπλώματος για τους οδηγούς που στο εξής θα «συλλαμβάνονται» να καπνίζουν στο αυτοκίνητό τους, όταν σε αυτό επιβαίνουν παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.
Όπως είπε, η Ελλάδα παρουσιάζει το μεγαλύτερο ποσοστό παιδιών ηλικίας 13 – 15 ετών που έχουν δοκιμάσει το κάπνισμα, μιμούμενοι τους οικείους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου