ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ώρες-κλειδιά για τους άντρες - "Μην ενοχλείτε τον ...οδηγό"

http://www.real.gr//Files/Articles/Photo/15582.jpg 





Μία γυναίκα μπορεί να μην παίρνει πάντα ό,τι θέλει, αλλά μάλλον φταίει ότι το ζητάει λάθος ώρα. Η καλύτερη ώρα, λοιπόν, για να διεκδικήσει αυτό που θέλει – λένε μελετητές – είναι στις 6 το απόγευμα...Αυτή είναι η ώρα που οι άμυνες ενός άνδρα πέφτουν και είναι πιο... συμβιβαστικός στις απαιτήσεις της αγαπημένης του, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσίευσε η Daily Mail.
Tι θέλετε; Μία μικροδουλειά στο σπίτι; Ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο μακριά από την πόλη; Περιμένετε το απόγευμα... Μετά τις 3 το μεσημέρι ξεκινά η... πτώση των αντρικών αντιστάσεων και σημειώνονται οι περισσότερες νίκες στις διεκδικήσεις των γυναικών.
Σύμφωνα με την έρευνα, αν μία γυναίκα επιθυμεί προαγωγή ή αύξηση μισθού, η καλύτερη ώρα να επισκεφθεί το γραφείο του διευθυντή της είναι στη 1 μετά το μεσημέρι. Αυτή είναι η ώρα που οι διευθυντές είναι πιο θετικοί στα αιτήματα των εργαζομένων τους.
Οι γυναίκες, ωστόσο, θα χαρούν να μάθουν ότι δεν είναι μόνο αυτές κυκλοθυμικές, αλλά και οι διαθέσεις των ανδρών διαφοροποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας και ανάλογα με την ώρα.
Περίπου το 86% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσαν πως αντιλαμβάνονταν τις αλλαγές στις διαθέσεις τους, αλλά λίγοι από αυτούς μπήκαν στη διαδικασία να πολυσκεφτούν το φαινόμενο. Η έρευνα αποτελεί μία ένδειξη πως αν παρακολουθεί κάποιος καλύτερα το σώμα του και τους ρυθμούς του αντιλαμβάνεται και την παραμικρή διαφορά είτε συναισθηματική είτε σωματική.
Η διάθεση επηρεάζεται από ορμόνες καθώς και από παράγοντες όπως το στρες, το φαγητό και το αλκοόλ.
Ο ερευνητής Evie Bentley δήλωσε: «Οι βιορυθμοί καθορίζονται από τον εγκέφαλο, ο οποίος ελέγχει και τις ορμόνες καθώς και την ποσότητα που η καθεμία υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό, ώστε να λειτουργεί ανάλογα το σώμα. Το πώς αισθάνεται ένα άτομο είτε ψυχολογικά, είτε πνευματικά, είτε συναισθηματικά, εξαρτάται από τους βιορυθμούς του. Οι ορμόνες μας επηρεάζουν σημαντικά τη διάθεσή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου