ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης στην Ελασσόνα, τον Τύρναβο και τη Λάρισα...

Στην Ελασσόνα







Το δικό τους μήνυμα νίκης έστειλαν το απόγευμα της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου 2010 οι Γρεβενιώτες που ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Ελασσόνα, τον Τύρναβο και τη Λάρισα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υποψηφίου... Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλή του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.  Τόσο τον υποψήφιο Δήμαρχο όσο και τους Συνεργάτες του οι Γρεβενιώτες των τριών Πόλεων, τους υποδέχθηκαν θερμά, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κ. Κουπτσίδη. 
Στον Τύρναβο
Ο κ. Κουπτσίδης τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τόνισε: «η παρουσία σας σήμερα εδώ αποδεικνύει την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια αλλά και την αγάπη σας για τα Γρεβενά».
Στη συνέχεια απευθυνόμενος στους Γρεβενιώτες των Ορεινών Κοινοτήτων ο κ. Κουπτσίδης αναφέρθηκε στο έργο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης τα τέσσερα χρόνια της θητείας του τονίζοντας ότι: «από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε βασική μας προτεραιότητα υπήρξε η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες των Γρεβενών. Το πετύχαμε εκσυγχρονίζοντας και αναβαθμίζοντας τις Υπηρεσίες της Ν.Α. Στρατηγικός μας στόχος ήταν και είναι η ισόρροπη Ανάπτυξη του νομού.
Στη Λάρισα
Με ανοιχτές τις Πόρτες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών προς όλους τους Πολίτες και μαζί με τους φορείς προχωρήσαμε στην υλοποίηση του προγράμματος μας. Δώσαμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα, στηρίξαμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους με 300 στοχευμένες παρεμβάσεις. Σταθήκαμε δίπλα στους Φορείς, τους Συλλόγους και τους Νέους. Η ποιότητα της καθημερινότητας των Πολιτών απετέλεσε και θα αποτελέσει το βασικό μας στόχο. Οι ορεινές Κοινότητες αντιμετώπιζαν τα περισσότερα προβλήματα κύρια σε βασικές υποδομές. Εκεί όπου μπορούσαμε με παρεμβάσεις δώσαμε λύσεις σε πάγια αιτήματα των κατοίκων και θα συνεχίσουμε να δίνουμε», θέλουμε τόνισε συνεχίζοντας να κριθούμε όχι μόνο για το όραμά μας για το Νέο Δήμο αλλά και για το έργο της Αυτοδιοικητικής μας θητείας».
Στη συνέχεια παρουσίασε τις Βασικές Αρχές του Προγράμματος του Συνδυασμού του τονίζοντας ότι: «Οι βασικοί άξονες του Προγράμματος μας για το νέο Δήμο Γρεβενών είναι: η ισόρροπη ανάπτυξη, η σύγχρονη ανθρωποκεντρική διοίκηση, και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών»,στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας ήταν και θα είναι πάντα ο άνθρωπος. Κάθε απόφαση και ενέργεια μας, ως νέα δημοτική αρχή, θα γίνεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών του συνανθρώπου μας.
Στον Τύρναβο
Θέλω να σας διαβεβαιώσω τόνισε ότι δεν καταργούνται τα Κοινοτικά καταστήματα στις περιοχές που ζείτε κατά τους χειμερινούς μήνες. Απλά θα υπάρξει συγχώνευση σε ένα Κεντρικό Κατάστημα. Οι παρεχόμενες προς εσάς υπηρεσίες θα συνεχίσουν κανονικά, δεν σταματάει να ισχύει ότι ίσχυε μέχρι σήμερα. Να είστε σίγουροι ότι θα αναβαθμίσουμε και θα βελτιώσουμε όλες τις υποδομές για την άμεση εξυπηρέτησή σας. Θα συνεχίσουμε και θα ολοκληρώσουμε αυτά τα οποία είναι σε εξέλιξη και θα δώσουμε προτεραιότητα σε ότι αναπτυξιακό έχει προγραμματισθεί, γιατί η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει συνέχεια.
Για τη σύνθεση του Συνδυασμού τόνισε: «ο συνδυασμός μας στηρίζεται σε νέους ικανούς ανθρώπους, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλα τα επαγγέλματα με μεγάλο αριθμό γεωργών και κτηνοτρόφων. Δεν αποκλείσαμε κανένα τοπικό διαμέρισμα. Είναι το μόνο πλήρες σε αριθμό υποψηφίων. Πιστεύουμε στην ισόρροπη ανάπτυξη και το κάνουμε πράξη».
Τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν τη νέα του προσπάθεια. Μαζί συνεχίζουμε για να χτίσουμε το νέο δήμο Γρεβενών, για να ολοκληρώσουμε αυτά που είναι σε εξέλιξη και να υλοποιήσουμε αυτά που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στα Γρεβενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου