VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Έκλεψαν φορτηγό με λαθρομετανάστες - Μεγάλο αστυνομικό φιάσκο εξελίχθηκε πριν τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Ασπρόπυργου...


 







Δύο ένοπλοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, τους αφόπλισαν, τους απέσπασαν φορτηγό με 50 λαθρομετανάστες, το οποίο έφερναν οι αστυνομικοί από την Κόρινθο και εξαφανίστηκαν. Λίγο αργότερα στην περιοχή του Χαϊδαρίου συνελήφθη άτομο ιρακινής καταγωγής που... οδηγούσε όχημα μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα δύο πιστόλια που κλάπηκαν από τους αστυνομικούς. Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για έναν από τους δύο δράστες της επίθεσης κατά των αστυνομικών, ενώ το άλλο άτομο αναζητείται, όπως και το φορτηγό ψυγείο με τους 50 μετανάστες.
Τα πράγματα εξελίχθησαν ως εξής: Αργά χθες το βράδυ τετραμελής ομάδα αστυνομικών ύστερα από μπλόκο στην περιοχή της Κορινθίας εγκλώβισε ύποπτο φορτηγό. Ο οδηγός του το εγκατέλειψε και διέφυγε. Η ομάδα των αστυνομικών κατέσχεσε το φορτηγό στο οποίο ήταν κρυμμένοι 50 μετανάστες και χωρίς να ζητήσουν οποιαδήποτε ενίσχυση από την Αθήνα αποφάσισαν να οδηγήσουν το φορτηγό στη Διεύθυνση Αλλοδαπών. Δύο από τους αστυνομικούς επιβιβάστηκαν στο φορτηγό και οι άλλοι δύο το συνόδευαν με το περιπολικό τους. Στην περιοχή Ασπροπύργου η πομπή δέχτηκε επίθεση από δύο ενόπλους που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί ουσιαστικά να παραδοθούν και να δώσουν και τα όπλα τους. Οι συνθήκες του περιστατικού δεν έχουν διερευνηθεί ακόμη πλήρως ενώ εξελισσόταν ολονύχτια έρευνα για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε η υπόθεση, αλλά και για τον εντοπισμό του άλλου δράστη-δουλεμπόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου