ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Αρνούνται οι δύο πρώην πρωθυπουργοί οτι είπαν στον Γιούνκερ τη γνωστή πλεόν φράση "κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα"...- Κάποιος λέει ψέμματα: Ή ο Καραμανλής, ή ο Σημίτης ή ο Γιούνκερ.








Οι δύο ΄Ελληνες πρώην πρωθυπουργοί αρνούνται οτι από τα χείλη τους βγήκε η ντροπιαστική για τη χώρα μας ατάκα "κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα". Η πρώτη διάψευση ήρθε απο το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή. Συνεργάτες του το μεσημέρι της Κυριακής... είπαν κατηγορηματικά: "φυσικά ο κ. Καραμανλής ουδέποτε χρησιμοποίησε τέτοιους χαρακτηρισμούς και όσοι του αποδίδουν τέτοια λόγια ένα μόνο στόχο έχουν: Τον αποπροσανατολισμό". O πρώην πρωθυπουργός έσπευσε να κάνει τη διάψευση αυτή μέσω συνεργατών του μετά τις δηλώσεις του Γ. Παπακωσναντίνου από την Ουάσιγκτον: "νομίζω πως είναι απολύτως σαφές ακόμη και χωρίς τη λέξη πρώην, ότι ο κ. Γιούνκερ δεν αναφέρεται στον κ. Παπανδρέου, αλλά σε προηγούμενο πρωθυπουργό. Και όλοι νομίζω μπορούμε να φανταστούμε σε ποιον αναφέρεται".
Τη σκυτάλη των διαψεύσεων του κ. Γιούνκερ πήρε ο Κώστας Σημίτης το απόγευμα. Με αυστηρή γλώσσα ξεκαθάρισε: "Πρόκειται για ανοησίες. Επί των ημερών μου η χώρα είχε ανάπτυξη με ρυθμό 5% και έλλειμμα 4%. Δεν είχα κανένα λόγο και δεν θα δεχόμουν καμία συζήτηση αν η χώρα μου ήταν διεφθαρμένη, ή όχι".
Τελικά ποιός απο τους δύο πρώην πρωθυπουργούς λέει αλήθεια; 'Η μήπως πρέπει να αμφισβητηθούν τα λόγια του Ζαν Κλώντ Γιούνκερ; Μάλιστα εκείνος οφείλει να ξεδιαλύνει μία τόσο μεγάλη παρεξήγηση που πρώτα εκθέτει τους πρώην πρωθυπουργούς αλλά κυρίως τον λαό της "διεφθαρμένης χώρας". Πάντως, όπως μετέδωσε το Mega, o Γάλλος δημοσιογράφος με τον οποίο συνομίλησε ο κ. Γιούνκερ έχει ηχογραφημένη τη συνομιλία στην οποία ακούγεται το όνομα του 'Ελληνα πρωθυπουργού αλλά όχι καθαρά.
Ο κ. Γιούνκερ είχε πει οτι σε διάλογο που είχε με πρώην Ελληνα πρωθυπουργό άκουσε απο το στόμα του τη φράση: "Κυρβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα".Κι όλα αυτά ενώ ακόμα δεν έχει κοπάσει η θύελλα στη χώρα μας απο τις αποκαλύψεις του κ. Γιούνκερ οτι οι Ευρωπαίοι γνώριζαν "ότι κάποια μέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει" την δημοσιονομική κρίση που την έπληξε στις αρχές του έτους.
Εκτός όμως από αυτό ο κ. Γιούνκερ στις αποκαλύψεις του, με τη μέθοδο του σταγονόμετρου, είπε και ότι κάποια στιγμή προσπάθησε να συζητήσει το θέμα και να αναζητήσει μια λύση με έναν Έλληνα πρωθυπουργό -τον οποίον δεν κατονόμασε- και από τον οποίο πήρε αυτή την απάντηση.
 
Τι λέει η κυβέρνηση
Κυβερνητικοί κύκλοι θεωρούν ότι ορισμένοι επιχειρούν να αξιοποιήσουν και να εκμεταλλευτούν τις δηλώσεις Γιούνκερ με σκοπό τον αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας. Συμπληρώνουν ότι το γεγονός είναι ένα και δεν το αμφισβητεί κανείς: το έλλειμμα αυξήθηκε επί κυβερνήσεων ΝΔ κατά 120-130 δισ. ευρώ και ζητούν εκ νέου απο τον κ. Σαμαρά να πάρει σαφή θέση αν ήταν σωστή ή όχι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή.
Νewsit

2 σχόλια:

  1. "Κάποιος λέει ψέμματα: Ή ο Καραμανλής, ή ο Σημίτης ή ο Γιούνκερ".
    Και γιατί να λέει αλήθεια ο GAP; Μήπως γιατί τον βράβευσαν οι Γερμανοί για την "αλήθεια" της διάσωσης των τραπεζών τους σε βάρος του Ελληνικού λαού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΗΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ
    ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ.ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ.ΟΛΟΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΔΕ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟ ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή