ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ανταρσία σε έντεκα περιφέρειες...


Α. Χάγιο στην Αττική και Π. Κωνσταντίνου στην Αθήνα κατεβάζει η εξωκοινοβουλευτική ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Α. Χάγιο στην Αττική και Π. Κωνσταντίνου στην
Αθήνα κατεβάζει η εξωκοινοβουλευτική ΑΝΤΑΡΣΥΑ.







Με σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά και κεντρικό άξονα την αντίθεση στο μνημόνιο, στα μέτρα κυβέρνησης - Ε.Ε. - ΔΝΤ και στον «Καλλικράτη» κατεβαίνει στην περιφέρεια Αττικής ο συνδυασμός «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή», που στηρίζεται από τις δυνάμεις της... ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Επικεφαλής του ψηφοδελτίου για την Αττική είναι ο Αγγελος Χάγιος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ), γνωστός από τον αντιδικτατορικό αγώνα και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων από το 1982 μέχρι το 1990. Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης είναι ο Γιάννης Σηφακάκης, συντονιστής της Συμμαχίας «Σταματήστε τον Πόλεμο», με δράση στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης.
«Η εκλογική υποστήριξη του ψηφοδελτίου μας σημαίνει αποφασιστική καταδίκη του μνημονίου από τα αριστερά, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και της χούντας κυβέρνησης - Ε.Ε. - ΔΝΤ, οι οποίοι μαζί με τη Ν.Δ., το ΛΑΟΣ και τα ΜΜΕ προγραμματίζουν νέα επίθεση για άλλα δέκα χρόνια», λέει στην «Κ.Ε.» ο Αγγελος Χάγιος. Τονίζει ότι για τη σημερινή συγκυρία απαιτείται ένας παρατεταμένος πολιτικός και κοινωνικός αγώνας του εργατικού κινήματος, με την υπέρβαση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Στις υπόλοιπες δέκα περιφέρειες που κατεβάζει ψηφοδέλτια η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην Κ. Μακεδονία υποψήφιος είναι ο γιατρός Γιάννης Κούτρας, στη Δ. Ελλάδα ο πρώην ευρωβουλευτής Δημήτρης Δεσύλλας, στη Θεσσαλία ο άνεργος Φάνης Γενηκομσίου, στην Ηπειρο ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Νίκος Ζήκος, στην Πελοπόννησο ο γεωπόνος Παναγιώτης Κάτσαρης, στη Δ. Μακεδονία ο Σπύρος Κωνσταντινίδης, στο Βόρειο Αιγαίο ο εκπαιδευτικός Τάκης Τσιρεπλής, στην Αν. Μακεδονία - Θράκη ο Γιώργος Μποτσίδης, στην Κρήτη ο εκπαιδευτικός Ρίζος Σεραφείμ και στα Ιόνια Νησιά η Αντωνία Λαχανιώτη.
Στο Δήμο της Αθήνας υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας» είναι ο Πέτρος Κωνσταντίνου, με συμμετοχή στα κινήματα κατά της παγκοσμιοποίησης.
Στην ανακοίνωσή της για τις υποψηφιότητες η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί το λαό σε αγώνες για την ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής «όχι μόνο στις κάλπες, αλλά κυρίως πριν και μετά τις εκλογές».
ΕΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου