ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Βράβευση Παπανδρέου στο Βερολίνο

 









Με το βραβείο Quadriga "Δύναμη της Ειλικρίνειας" τιμήθηκε την Κυριακή σε ειδική τελετή στο Βερολίνο ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, για το γεγονός ότι με τη δύναμη της ειλικρίνειάς του και των αποφάσεών του απέτρεψε την οικονομική κατάρρευση της χώρας.Στην ομιλία του, ο  κ. Παπανδρέου εμφανίσθηκε βέβαιος ότι ...η Ελλάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση και αφιέρωσε το βραβείο στον ελληνικό λαό, για τις θυσίες που κάνει προκειμένου η χώρα -όπως είπε- να σταθεί στα πόδια της.
"H Eλλάδα αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς. Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και με όποιο κόστος για να κάνουμε το σωστό και αυτό που θα επρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Ο κόσμος ακόμη εξακολουθεί να με ρωτά. Θα τα καταφέρετε; Δεν ήταν εύκολο. Καθόλου εύκολο, γι' αυτούς που κάνουν θυσίες έτσι ώστε η χώρα να σταθεί στα πόδια της, για τόσους πολλούς οι οποίοι δεν είναι καν υπεύθυνοι για τη δυσχερή θέση στην οποία βρεθήκαμε και που είναι εργατικοί, υπεύθυνοι, δημιουργικοί και περήφανοι άνθρωποι" είπε ο πρωθυπουργός.
Και πρόσθεσε: "Ναι, μαζί αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ναι, θα τα καταφέρουμε. Κι αυτή δεν θα είναι μόνο μια ελληνική επιτυχία. Θα είναι μια επιτυχία συνολικά γι' αυτό που αντιπροσωπεύει η Ευρώπη: Τη σταθερότητα, συνεργασία, δύναμη, ειρήνη και ενότητα. Ναι, η Ευρώπη θα τα καταφέρει. Αυτό το βραβείο εμείς το οφείλουμε, προσωπικά το οφείλω στον ελληνικό λαό".
Τον επαινετικό λόγο εκφώνησε ο πρόεδρος της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν, o οποίος επισήμανε ότι οι προσπάθειες για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας είναι στο σωστό δρόμο και κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση.
Μεταξύ των τιμωμένων προσώπων ήταν ακόμη ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο τελευταίος πρωθυπουργός της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, Λόταρ ντε Μεζιέρ.

4 σχόλια:

  1. Και στο NOBEL να χαρούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μόνος Έλληνας πολιτικός που πήρε NOBEL, και μάλιστα Χημείας, ήταν ο Μητσοτάκης! Κι αυτό γιατί ως υπουργός οικονομικών είχε κάνει τότε το χιλίαρικο .... σκατά!
    Λέτε ο Γιώργος να πετύχει κάτι ανάλογο με τα ... απόσκατα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάστε το σχόλιο του Στάθη για το γερμανικό βραβείο ΔΥΝΑΜΗΣ κι ΑΛΗΘΕΙΑΣ στον ΨΕΥΤΗ πρωθυπουργό της ΑΔΥΝΑΜΗΣ Ελλάδας.

    http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=210175

    ΑπάντησηΔιαγραφή