ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Το ατύχημα του Καραμανλή με το ποδήλατο...


http://www.real.gr//Files/Articles/Photo/15400.jpg 





Ατύχημα με το ποδήλατο είχε πριν από μερικές ο Κώστας Καραμανλής με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο αριστερό του χέρι.Σάββατο μεσημέρι και ο πρώην Πρωθυπουργός όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα διανύει αρκετά χιλιόμετρα με το ποδήλατο του... γύρω από την Ραφήνα.Ο Κώστας Καραμανλής είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι.
Ξαφνικά ένας πεζός που περπατούσε αμέριμνος, δεν αντιλαμβάνεται ότι έρχεται από πίσω του ο Κώστας Καραμανλής, αποφασίζει την τελευταία στιγμή να αλλάξει κατεύθυνση και να κατέβει από το πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον πρώην Πρωθυπουργό, ο τελευταίος έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο οδόστρωμα με φρικτούς πόνους στο αριστερό του χέρι.
Οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας τον μετάφεραν στο σπίτι και αμέσως ήρθε ο γιατρός που είναι οικογενειακός φίλος και διαπιστώθηκε το κάταγμα που υπέστη στο αριστερό του χέρι ο πρώην πρωθυπουργός.
Έτσι ο Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε στην συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ την προηγούμενη Κυριακή φορώντας ειδικό νάρθηκα στο χέρι του.
Πριν από περίπου δύο χρόνια ατύχημα με το ποδήλατο είχε και ο Γιώργος Παπανδρέου, όταν προσπάθησε !!! να βάλει εν κινήση την αλυσίδα, όμως εκείνος είχε χτυπήσει το δεξί του χέρι. 

Σωτήρης Σταθόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου