ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη του Τάκη Ζήση σε Αετιά, Φιλιππαίους, Αλατόπετρα και Πολυνέρι...


aetia
 Από την ιδιαίτερή του πατρίδα την ΑΕΤΙΑ και τους ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΥΣ ξεκίνησε την προεκλογική του περιοδεία ο υποψήφιος δήμαρχος Γρεβενών και επικεφαλής του... Συνδυασμού “ΟΡΑΜΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ”, Τάκης Ζήσης. Οι συγχωριανοί του αγκάλιασαν το δικό τους άνθρωπο με μοναδικό τρόπο γεμίζοντάς τον δύναμη και αισιοδοξία και στέλνοντας πρώτοι το νικηφόρο μήνυμα για τις επερχόμενες εκλογές. Από τη πλευρά του, ο Τάκης Ζήσης, εμφανώς συγκινημένος από τη στήριξη των συμπατριωτών του, δεν χρειάστηκε να τους πει πολλά πράγματα. Αρκέστηκε να αναφέρει πως, “θα είμαι δίπλα σας, ο δικός σας άνθρωπος, αυτός που μεγαλώσατε μαζί του, αυτός που σας στήριξε και τον στηρίξατε στα δύσκολα, αυτός που χάρηκε με τις χαρές σας και λυπήθηκε με τις λύπες σας”.
filipaioi 








Έχοντας στο πλευρό τον πατέρα του, τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ο κ. Ζήσης δήλωσε έτοιμος να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να φανεί αντάξιος της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης των συμπατριωτών του.
 
alatopetra 








Ανάλογο κλίμα επικράτησε και στην ΑΛΑΤΟΠΕΤΡΑ, όπου ο κ. Ζήσης έτυχε θερμότατης υποδοχής από τους κατοίκους του χωριού. Στο μήνυμά του προς τους συμπατριώτες του τόνισε πως «η αγάπη μας για το τόπο μας θα είναι οδηγός και στην αυτοδιοικητική μας πορεία», συμπληρώνοντας ότι «η ψυχή και η καρδιά μου θα είναι συνεχώς κοντά σας». Στη συνέχεια ο κ. Ζήσης συζήτησε αρκετή ώρα με τους κατοίκους του χωριού, ξεκαθαρίζοντάς τους πως δεν διεκδικεί τη θέση του Δημάρχου έχοντας σαν στόχο την πολιτική καριέρα, αλλά «με όραμα, επιθυμία-προγραμματισμό και στόχευση να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες και διαφάνεια, να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και να βρει ο Νέος, Διευρυμένος Δήμος Γρεβενών τη θέση που του αξίζει στο αναπτυξιακό γίγνεσθαι».

polyner 








Το βάπτισμα του πυρός στις προεκλογικές του ομιλίες από δικούς του ανθρώπους πήρε ο Τάκης Ζήσης και στο ΠΟΛΥΝΕΡΙ, όπου σύσσωμο το χωριό έσπευσε να τον υποδεχθεί και να του ευχηθεί ολόψυχα καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές. Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», αφού επεσήμανε πως η αποδοχή των συμπατριωτών του αποτελεί μέγιστη τιμή για τον ίδιο, τόνισε ότι «οραματιζόμαστε ένα Δήμο διάφανο, εξωστρεφή και δημιουργικό, που θα εμπνέει σιγουριά και αυτοπεποίθηση σε όλους τους δημότες του. Ένα Δήμο καινοτόμο που θα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Με συμμετοχικές διαδικασίες, με τη δική μας εμπειρία και τη δική σας σοφία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι για να αποκτήσει ο τόπος μας το μέλλον που του αξίζει».
Να σημειωθεί ότι τον κ. Ζήση συνόδευαν πολλοί συνεργάτες του υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ενώ τον προλόγισαν οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου