VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Νέα μέτρα φέρνει η αναθεώρηση...

Αντιμέτωπος με τους κοινοτικούς εταίρους για το έλλειμμα ο υπουργός 





Προάγγελο νέων μέτρων αναμένεται να αποτελέσει η αναθεώρηση προς τα πάνω του ελληνικού ελλείμματος του 2009 που θα ανακοινώσει την Παρασκευή η Eurostat. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναθεωρηθεί στο 15,4% από 13,6% που είχε εκτιμηθεί το καλοκαίρι και... 12,7% στις αρχές του χρόνου.
Το θέμα αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των συνεδριάσεων του Εurogroup και του Ecofin σήμερα και αύριο στις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται ο Γιωργος Παπακωνσταντινου.O έλληνας υπουργός Οικονομικών αναμένεται να αναφερθεί στην πορεία εφαρμογής του Προγράμματος Σταθερότητας, ωστόσο η εικόνα θα αποσαφηνιστεί μετά τις 22 Οκτωβρίου, οπότε η Eurostat θα ανακοινώσει τα οριστικά δημοσιονομικά στοιχεία για την περίοδο 2006-2009.
«Η στιγμή της αλήθειας για την ΕΕ»
Έκκληση προς τα κράτη μέλη της ΕΕ να συμφωνήσουν στην προώθηση αυστηρών δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων απηύθυνε ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων Όλι Ρεν.«Είναι η στιγμή της αλήθειας για τα κράτη μέλη της ΕΕ, αν εννοούν πραγματικά ότι επιθυμούν μια ενισχυμένη οικονομική διακυβέρνηση ή όχι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρεν πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του Eurogroup.
Ο Ευρωπαίος επίτροπος υπογράμμισε επίσης την ανάγκη για μεταρρυθμίσεις που διασφαλίζουν επιβολή των κανόνων δημοσιονομικής πειθαρχίας και έλεγχο του χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου