ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης με Γρεβενιώτες στην Θεσσαλονίκη....


 






«Εμείς οι Γρεβενιώτες ενωμένοι κερδίσαμε το σήμερα μπορούμε και το αύριο για να κτίσουμε όλοι μαζί ένα σύγχρονο, δυναμικό δήμο Γρεβενών, ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο» τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης μιλώντας στους... Γρεβενιώτες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι με την παρουσία τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα νίκης, σε μία μεγαλειώδη και γεμάτη παλμό συγκέντρωση.
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης ιδιαίτερα συγκινημένος, ευχαρίστησε τους Γρεβενιώτες της Θεσσαλονίκης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και υποσχέθηκε ισόρροπη ανάπτυξη, σύγχρονη ανθρωποκεντρική διοίκηση και βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών τονίζοντας ότι: «στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας ήταν και θα είναι ο άνθρωπος. Κάθε απόφασή και ενέργειά μας ως νέα δημοτική αρχή θα γίνεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των συνδημοτών μας. 
Οι πόρτες του νέου δήμου Γρεβενών θα είναι πάντα ανοιχτές σε όλους τους πολίτες, αυτό το εφαρμόσαμε στη Ν.Α αυτό θα εφαρμόσουμε και στο Δήμο. Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να αφουγκραζόμαστε την κοινωνία. Να ακούμε όλους εσάς -γιατί εσάς υπηρετούμε- και να ενσωματώνουμε τις ανάγκες αλλά και τις απόψεις σας, στις ενέργειες και δράσεις μας».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και σημερινός Νομάρχης κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης αναφέρθηκε στο έργο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών τονίζοντας: «Δώσαμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Καθιερώσαμε την πολιτική των «ανοιχτών θυρών». Βάλαμε τις βάσεις για τη μελέτη και την υλοποίηση πολύ μεγάλων έργων, τα οποία θα καθορίσουν το μέλλον του νέου Δήμου.
Αυτά τα χρόνια πετύχαμε πολλά, κάνοντας πράξη το πρόγραμμά μας και τις δεσμεύσεις των προγραμματικών μας δηλώσεων, αξιοποιώντας τις χρηματοδοτήσεις της πολιτείας και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Για πρώτη φορά στο Νομό Γρεβενών υλοποιούνται Ευρωπαϊκά προγράμματα: Πρόγραμμα Life.Πρόγραμμα Leader που για πρώτη φορά το διαχειρίζεται μία δική μας Εταιρεία η Αναπτυξιακή Γρεβενών.
Με τη βοήθεια του ανθρώπινου δυναμικού των υπηρεσιών της Ν.Α. υλοποιήσαμε δράσεις στην Παιδεία, στην Υγεία, στον Πρωτογενή Τομέα, στις Συγκοινωνίες, στο Περιβάλλον, στον Αθλητισμό, στον Πολιτισμό, στον Τουρισμό.
Αναδείξαμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, την πολιτιστική μας κληρονομιά, τις ομορφιές μας και ανεβάσαμε τα Γρεβενά στον Παγκόσμιο χάρτη του Πολιτισμού και του Τουρισμού.
Πρωτοπορήσαμε με την προετοιμασία δύο καινοτόμων δράσεων: του «Κέντρου Παλαιοντολογίας» και του «Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα». Δύο δράσεις που βγάζουν τα Γρεβενά από τα όρια της Δυτικής Μακεδονίας και μας κατατάσσουν σε σημαντικό πόλο τουριστικού, επιστημονικού και εκπαιδευτικού προορισμού σε παγκόσμιο επίπεδο».
Ο κ. Κουπτσίδης συνέχισε την ομιλία του αναφερόμενος στο πρόγραμμα του συνδυασμού του « Μαζί Συνεχίζουμε» το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά θα απαντά σε θέματα: Παιδείας και αθλητισμού, Υγείας, Τεχνικών Έργων και υποδομών, Περιβάλλοντος, Πολιτισμού-Τουρισμού. «Είμαστε αποφασισμένοι, να συνεχίσουμε να απαιτούμε δυναμικά και να διεκδικούμε αποτελεσματικά όλα τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα. Δεν θα αφήσουμε ευκαιρία να πάει χαμένη. Δεν θα μας πιάσουν ποτέ αδιάβαστους γιατί έχουμε εφόδιο την γνώση και την εμπειρία»


Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί Συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης ανακοίνωσε τους υποψηφίους του συνδυασμού του και παρουσίασε τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα Δημοτικούς Συμβούλους, «o συνδυασμός μας τόνισε στηρίζεται σε νέους ικανούς ανθρώπους, σε νέα μυαλά, που σε συνδυασμό με την εμπειρία καταξιωμένων συμπολιτών μας, μας κάνει να αισθανόμαστε σίγουροι για το δημοτικό αναπτυξιακό μας πρόγραμμα».
Τέλος απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας προς όλους τους Γρεβενιώτες τονίζοντας «Στη νέα μας προσπάθεια θέλουμε τη στήριξη όλων των πολιτών, όλων αυτών που θέλουν να δουν τα Γρεβενά στο δρόμο της ανάπτυξης και των νέων ευκαιριών, χωρίς αποκλεισμούς και διαχωριστικές γραμμές.
Σας θέλουμε δίπλα μας για να συνεχίσουμε μαζί και ας ζείτε μακριά μας αυτά που είναι σε εξέλιξη και αυτά που προγραμματίσαμε, ώστε τα Γρεβενά που όλοι αγαπάμε να πάρουν την θέση που τους αξίζουν».
Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός Δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Δόκαλης.
«Ο κ. Κουπτσίδης ως Νομάρχης Γρεβενών όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε αρωγός των Πολιτιστικών Συλλόγων και ιδιαίτερα αυτών που τελούν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας» τόνισε στην προσφώνησή του ο Γραμματέας του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαος Βαλκάνος. 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δημιουργία της Νομαρχιακής Ορχήστρας, ένα καινοτόμο όπως το χαρακτήρισε και πρωτοποριακό εγχείρημα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών καθώς και στην καθοριστική συμβολή του Νομάρχη στην πραγματοποίηση του 4ου Επιστημονικού Συνεδρίου.
Για τον άνθρωπο και πολιτικό Δημοσθένη Κουπτσίδη μίλησε ο Γρεβενιώτης Καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Μιλτιάδης Παπανικολάου τονίζοντας ότι: «εργάσθηκε όσο κανένας άλλος για την ανάπτυξη και προβολή των Γρεβενών, έβαλε τα Γρεβενά σε νέους αναπτυξιακούς δρόμους με τις δύο καινοτόμες πρωτοβουλίες, το Κέντρο Παλαιοντολογίας Μηλιάς και το Αστρονομικό Πάρκο του Όρλιακα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο γεγονός ότι η πόρτα του Γραφείου του ήταν ανοιχτή για όλους τους πολίτες χωρίς εξαίρεση».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κων/νος Γκιουλέκας, ο Νομάρχης Κοζάνης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην καλή και εποικοδομητικοί συνεργασία που είχε αυτά τα χρόνια με τον κ. Κουπτσίδη, ο Γρεβενιώτης Ομότιμος Καθηγητής Θεολογίας Α.Π.Θ. κ. Στέργιος Σάκκος, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι Θεσσαλονίκης με καταγωγή από τα Γρεβενά και βέβαια μεγάλος αριθμός Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης.

 Οι επισκέψεις της Δευτέρας: 
Ο Νομάρχης και Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης  Κουπτσίδης
στο πλαίσιο των προεκλογικών του συναντήσεων με ετεροδημότες του
Νομού Γρεβενών την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010 θα επισκεφθεί το Νομό
Λάρισας  όπου και θα μιλήσει στους Γρεβενιώτες που ζούν και
δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στις παρακάτω περιοχές:

17:00 - Ελασσόνα, Συνοικία Βαρόσι - Καφενείο "Μπούσια"

18:30 - Τύρναβος, Πνευματικό Κέντρο
20:30 - Λάρισα, Χατζηγιάννειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου