ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη του Τάκη Ζήση σε Κληματάκι, Άγιο Γεώργιο και Κιβωτό...

http://www.zisistakis.gr/images/stories/klimataki_-_ag.george_-_kivotos/DSC_6537.jpg 





Πρωτοφανής σε μέγεθος και παλμό ήταν οι συγκεντρώσεις των πολιτών στις προεκλογικές ομιλίες που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», ΤΑΚΗΣ ΖΗΣΗΣ, στα Τοπικά... Διαμερίσματα Κληματακίου, Αγίου Γεωργίου και Κιβωτού του Δήμου Ηρακλεωτών. Ειδικά στην έδρα του Δήμου και στην Κιβωτό, η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Τάκη Ζήση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι και οι Δημότες του Δήμου Ηρακλεωτών έχουν ήδη αποφασίσει σε ποιον θα εμπιστευτούν τις τύχες της Νέας Αυτοδιοικητικής Δομής για τα επόμενα 3,5 χρόνια.
DSC_6526 


Εμφανώς συγκινημένος από τις θερμές εκδηλώσεις των συνδημοτών του, ο κ. Ζήσης ευχαρίστησε όλους για την στήριξή τους, τονίζοντας:  
«Είναι πραγματικά συγκλονιστική η παρουσία σας και δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι συγκινημένος και περήφανος από την αγάπη και την εμπιστοσύνη που βλέπω στα μάτια σας. Αυτή η εμπιστοσύνη γεμίζει εμένα και τους συνεργάτες μου με δύναμη για τη συνέχεια. Ταυτόχρονα, όμως, μας γεμίζει ευθύνες και υποχρεώσεις απέναντί σας. Σήμερα λοιπόν, ένα πράγμα θα σας υποσχεθώ: Η αξιοπρέπειά μας και η εντιμότητά μας δεν μας επιτρέπει να μην φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας, δεν μας επιτρέπει να μην φανούμε εντάξει στις υποχρεώσεις μας απέναντί σας.
DSC_6556 
Και όλοι σας γνωρίζετε ότι για εμάς η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα είναι έννοιες αδιαπραγμάτευτες, όπως επίσης γνωρίζετε ότι έχουμε μάθει να κρατάμε τις υποσχέσεις μας. Υπογράφουμε λοιπόν σήμερα μαζί σας ένα συμβόλαιο τιμής και σας υποσχόμαστε ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για τον κοινό στόχο: Την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας και των κατοίκων του.»
DSC_6665
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη συνέχεια ο κ. Ζήσης στους συνεργάτες του που απαρτίζουν τον Συνδυασμό «ΟΡΑΜΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», επισημαίνοντας:
«Παρά το γεγονός ότι τα χρονικά περιθώρια ήταν πολύ στενα, καταφέραμε να σχηματίσουμε έναν Συνδυασμό που, κατά γενική ομολογία, όμοιός του δεν ξανάγινε. Την Αυτοδιοικητική μας παράταξη απαρτίζουν  συνδημότες μας από όλες τις γεωγραφικές ενότητες του Νέου Δήμου, από όλες τις κοινωνικές, παραγωγικές και επαγγελματικές τάξεις. Κυρίως, όμως, απαρτίζεται από ανθρώπους που η διάθεσή τους για προσφορά πηγάζει βαθιά μέσα από τη καρδιά τους»
DSC_6651 


Το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων κέρδισε ο κ. Ζήσης όταν αναφέρθηκε στο τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσει αυτός και οι συνεργάτες του να διοικήσουν τον Δήμο. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι τίτλοι και οι καρέκλες. Δεν έχουμε καμιά διάθεση να βάλουμε τις δικές μας πολιτικές φιλοδοξίες πάνω από το κοινό συμφέρον, όπως κατά κόρον συνέβαινε τα τελευταία 4 χρόνια στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών.
DSC_6623Πρώτιστη και βασική προτεραιότητά μας είναι, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, η σωστή διαχείριση, χωρίς συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, χωρίς πολιτικές ψηφοθηρικού χαρακτήρα, εξαγοράς συνειδήσεων και εξυπηρέτησης των ημετέρων. Θα δώσουμε οριστικό τέλος στη σπάταλη διαχείριση και θα επαναφέρουμε τη διαφάνεια, δείχνοντας μεγάλο σεβασμό ακόμη και στο τελευταίο ευρώ των φορολογούμενων συνδημοτών μας. Δεν θα προσπαθήσουμε ποτέ να αποφύγουμε να λογοδοτήσουμε στη κοινωνία. Αντιθέτως, βασική μας επιδίωξη θα είναι η καθημερινή μας λογοδοσία.
http://www.zisistakis.gr/images/stories/klimataki_-_ag.george_-_kivotos/DSC_6635.jpg 




Από εμάς δεν θα ακούσετε ποτέ ότι τα οικονομικά αποθέματα του Δήμου είναι προσωπικά δεδομένα, όπως έκαναν κάποιοι προσπαθώντας απεγνωσμένα να αποφύγουν να λογοδοτήσουν στη τοπική κοινωνία.
DSC_6615Θα πρέπει όλοι μας να αντιληφθούμε ότι στη νέα Αυτοδιοικητική Δομή στα πλαίσια  του ¨ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ¨, δεν έχουν καμία θέση τα Δημαρχοκεντρικά μοντέλα. Αντιθέτως απαιτούνται ευρύτατες συνεργασίες. Επιλέξτε, λοιπόν, τους ανθρώπους που αποδεδειγμένα ξέρουν να συνεργάζονται και όχι αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια ήρθαν σε ρήξη με όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους του λαού. Πείτε όχι στις Αυτοδιοικητικές Δομές των λίγων ανθρώπων, που κρύβονται και δεν απολογούνται. Πείτε ναι σ’ αυτούς που συνειδητά θα επιδιώξουν να βάλουν τη φωνή του δημότη μέσα στους θεσμούς, σ’ αυτούς που πιστεύουν ότι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν άμεση πρόσβαση στα κέντρα εξουσίας.»
DSC_6621
Να σημειωθεί ότι ειδικά στη Κιβωτό, ακολούθησε πολύωρη συζήτηση με τους κατοίκους για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την αναγκαιότητα στήριξης του πρωτογενή τομέα [γεωργία], με τον κ. Ζήση να αναφέρεται αναλυτικά στις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού του προς αυτή την κατεύθυνση.
http://www.zisistakis.gr/images/stories/klimataki_-_ag.george_-_kivotos/DSC_6541.jpg 


Και στα τρία χωριά, τον κ. Ζήση προλόγισε ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλεωτών Γιώργος Δρόσος, καλώντας ανοιχτά τους συνδημότες του να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Ζήση, ενώ στην Κιβωτό μίλησαν επίσης, οι πρώην βουλευτές του νομού κκ. Κωνσταντινίδης και Ταταρίδης, καθώς και η Ειδική Γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας, κα. Μαίρη Παπαγεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου