ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Διόδια Πολυμύλου Κοζάνης. Κόλαση...


http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSW-iCGXLJrOOxVI77XouCG7njAlCF8-CPPwRW3Un8Nc4JNQ78&t=1&usg=__8FI61WmxAGHdB3ezFPw7brrP7SM= 





Αυτό που έγινε  το απόγευμα τις 3ης  Οκτωβρίου 2010 στα διόδια πολυμύλου Κοζάνης (τα νέα διόδια της Εγνατίας) είναι για κλάματα. Ανεβαίνοντας προς Κοζάνη υπήρχε δύο χιλιόμετρα μποτιλιάρισμα πριν τα διόδια. Έφτανε μέχρι τη σήραγγα Σ13 (για όσους γνωρίζουν την περιοχή),...
όπου τα αυτοκίνητα σταματούσαν απότομα με κίνδυνο τρακαρίσματος εντός της σήραγγας. Όταν μετά από πολύ ώρα και με αρκετά νεύρα φτάσαμε κοντά στα διόδια ανακαλύψαμε ότι από τα 6 τερματικά συνολικά, τα 2 ήταν ενεργά προς Κοζάνη και τα 4 ενεργά προς Βέροια. Από την αντίθετη πλευρά βέ! βαια (προς Βέροια) ... το ίδιο κακό.
Τα νεύρα όλων στο ζενίθ. Δέκα αυτοκίνητα πριν από εμάς και στις 18:40, εδέησαν οι "υπεύθυνοι;" της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ να σηκώσουν τις μπάρες και να δώσουν ελεύθερη την κίνηση και προς τις 2 κατευθύνσεις. Άκουσον άκουσον : Έξι τερματικά συνολικά και προς τις 2 κατευθύνσεις. Σε αυτόν το δρόμο. Στην Εγνατία Οδό. Που συνδέει χώρες. Καταπληκτική μελέτη πρέπει να έγινε ε? Το Βέροια πολύμυλος από 12 λεπτά έγινε 52 λεπτά συνολικά. Και βέβαια όλοι οι προηγούμενοι από εμάς χρειάστηκε για αυτή τους την ταλαιπωρία να πληρώνουν και 2,8 ευρώ ως επιβράβευση.
Συγχαρητήρια κύριε Μουρατίδη, πρόεδρε και Δ/νων σύμβουλε της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ. Μέσα σε όλα τα "δημιουργικά" που κάνατε από τότε που αναλάβατε,(μην τα αναφέρουμε τώρα), αποδείξατε και πόσο έτοιμοι είστε να διαχειριστείτε έναν σταθμό διοδίων. Να τους χαίρεστε όλους αυτούς τους μόνιμους κηφήνες που τους έχετε εκεί. Και δεν εννοούμε τα παιδιά που είναι εισπράκτορες και είναι υπαλληλοι της πείνας στον εργολάβο. Ξέρετε εσείς ποιους.
Τελικά.... με κάτι τέτοιες ομορφιές γινόμαστε "διάσημοι" στην Ευρώπη.
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία
Ένα ζευγάρι αγανακτισμένων.

4 σχόλια:

  1. Αντιλαμβάνομαι την αγανάκτησή σας.
    Ακούστε όμως και τα χειρότερα.
    Τις ώρες του προβλήματος πέρασα τα διόδια προς Θεσσαλονίκη, μπήκα στη Βέροια για βενζίνη και λόγω της απαράδεκτης σήμανσης στο κόμβο της Βέροιας μπήκα ξανά στη διαδρομή προς Κοζάνη κατά λάθος.
    Φτάνοντας ξανά στα διόδια Πολυμύλου μετά από «Οδύσσεια» για να κάνω αναστροφή προς Θεσσαλονίκη και παρόλο που τους έδειξα την απόδειξη που είχα πληρώσει πριν μισή ώρα και τους εξήγησα το λάθος μου με υποχρέωσαν να ξανακόψω 2,80 € προς Κοζάνη και αμέσως 2,80 προς Θεσσαλονίκη (λόγω αναστροφής) που ήταν ο προορισμός μου. Σύνολο δηλαδή 8,40 €,
    Κύριοι της «ΕΓΝΑΤΙΑΣ». Το party τελείωσε. Οι ετήσιες αποδοχές των 100.000 € στους πιο χαμηλόβαθμους υπαλλήλους σας ανήκουν στο παρελθόν. Φροντίστε τουλάχιστον να μην γιγαντώσετε το «κίνημα» κατά των διοδίων κάτι το οποίο δεν έχετε δικαίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα σ' όλα τ' άλλα θα αναπολήσουμε και την Καστανιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο τζάμπας πέθανε τζαμπατζιδές έ τζαμπατζιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απορώ γιατί δεν πάτε από Καστανιά. Αφού είναι ταλαιπωρία και κόστος εγώ θα το προτιμούσα. Εσείς γιατί όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή