ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ο Γιώργος Παπανδρέου στην Κοζάνη - Προσφέρει χείρα βοηθείας στους «πράσινους» υποψήφιους














Μόλις δύο εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές έρχεται στην Κοζάνη ο πρωθυπουργός της χώρας, με πρώτιστο στόχο την αναστροφή του αρνητικού κλίματος για το ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Μακεδονία. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα επισκεφτεί... την Κοζάνη την Κυριακή 30 τρέχοντος και θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το πιθανότερο στο εκθεσιακό κέντρο των Κοίλων. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού δεν έχει οριστικοποιηθεί, ωστόσο από χτες βράδυ αναμένονταν να φτάσουν στην πρωτεύουσα της ακριτικής περιφέρειας τρία στελέχη του οργανωτικού τομέα, προκειμένου να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.
Ούτε τα ονόματα των υπουργών που θα συνοδέψουν τον πρωθυπουργό στο ταξίδι του στην Κοζάνη έγιναν γνωστά. Το πιθανότερο είναι να συνοδεύεται ο πρωθυπουργός από τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ίσως και από τον υπουργό Εσωτερικών και στενό συνεργάτη του, Γιάννη Ραγκούση, ενδεχομένως και από έναν ? δύο υπουργούς και υφυπουργούς.
Επικρατέστερος χρόνος επίσκεψης είναι το πρωινό της Κυριακής, οπότε στην περίπτωση αυτή ο Γ. Παπανδρέου θα φτάσει στην Κοζάνη στις 11 π.μ. Εκτός αν ο πρωθυπουργός παραμείνει το πρωί στην Αθήνα λόγω του μαραθώνιου δρόμου, οπότε θα έρθει στην Κοζάνη το απόγευμα.
Στο εκθεσιακό κέντρο Κοίλων το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με το ΙΣΤΑΜΕ διοργανώνει ένα φόρουμ διαλόγου, με τρεις διαφορετικές θεματικές ενότητες: κοινωνική πολιτική, αναπτυξιακή πολιτική και πρωτογενής τομέας. Θα συμμετέχουν κοινωνικοί εταίροι, φορείς, στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΙΣΤΑΜΕ, ενώ είναι πιθανόν σε κάποιο «τραπέζι» να κάνει σύντομη παρέμβαση ο πρωθυπουργός. Το φόρουμ διαλόγου θα κορυφωθεί με πολιτική συγκέντρωση και ομιλία του πρωθυπουργού, με επίκεντρο φυσικά τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στην ομιλία του ο Γ. Παπανδρέου αναμένεται να ξαναθέσει το δίλημμα στο εκλογικό σώμα και να ζητήσει την υπερψήφιση των υποψηφίων που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, διαφορετικά θα επικαλεστεί αδιέξοδο, το οποίο θα λύσει η λαϊκή ετυμηγορία.
Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη του κυβερνώντος κόμματος Γιάννη Παπαϊορδανίδη, καθώς και με τους υποψήφιους δημάρχους που στηρίζει η Ιπποκράτους. Αυτή η συνάντηση θα γίνει ούτως ή άλλως στο εκθεσιακό κέντρο, όπου ο νεότερος υποψήφιος περιφερειάρχης θα εμφανιστεί δίπλα στον Γ. Παπανδρέου. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να επισκεφτεί ο πρωθυπουργός το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης, ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και με νέους ανθρώπους στα «καφέ» της πόλης.
Τέλος, σε συναγερμό έχουν τεθεί οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Μακεδονία, προκειμένου να κινητοποιήσουν τις κομματικές δυνάμεις και τον κόσμο για την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

3 σχόλια:

  1. ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ;;;;

    Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ;;;
    ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΟ; ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν ηταν να παει ο Δακης σε δευτερη κυριακη πλεων καθαρισε απο την πρωτη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή