ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Σημαντική είναι η δραστηριότητα των Γρεβενιωτών της Μελβούρνης και στον Πολιτισμό...- Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στη Μελβούρνη

ΦΩΤΟ: Οι κ.κ. Θεόδωρος Μάρκος (δεξιά) και Λεωνίδας Βλαχάκης από το Δ.Σ. της Ελληνικής Κοινότητας με την πρωταγωνίστρια της ταινίας "Ψυχή βαθιά" Βικτώρια Χαραλαμπίδου

  Ανάμεσα στους υποστηρικτές του θεσμού του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου και ο Θεόδωρος Μάρκου, ορμόμενος από το Καλαμίτσι Γρεβενών. Την είδηση την... αλιεύσαμε από την ομογενειακή εφημείδα της Μελβούρνης Νέος Κόσμος. 
Αναζωπυρώθηκε η συζήτηση για τον εμφύλιο
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το 17ο Φεστιβάλ  Ελληνικού Κινηματογράφου της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας,  με τα εισιτήρια για πολλές ταινίες να έχουν ήδη προπωληθεί και να προγραμματίζονται  και πρόσθετες προβολές.
 Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού έγινε από την αρχή αισθητή, με την πώληση όλων των εισιτηρίων για την πρεμιέρα του Φεστιβάλ, την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, η οποία χαρακτηρίστηκε από απόλυτη επιτυχία, με τη συμμετοχή άνω των 700 ατόμων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μόνο το Σάββατο το βράδυ παρακολούθησαν τις ταινίες πάνω από 1.200 άτομα.
 Τα εισιτήρια για τις ταινίες «Εl Greco», «Ψυχή βαθιά» και «Νήsos» έχουν ήδη πωληθεί και προγραμματίζονται και νέες προβολές.
 Μεγάλη είναι, επίσης, η ζήτηση εισιτηρίων και για τις ταινίες «Σκόνη του χρόνου» του Θ. Αγγελόπουλου, «I love Karditsa»  και «180 μοίρες».
 Η ταινία «Ψυχή βαθιά» του Παντελή Βούλγαρη, που αναφέρεται στον Εμφύλιο Πόλεμο στην Ελλάδα, πρόκειται να παρουσιαστεί και δεύτερη φορά την Κυριακή, 31 Οκτωβρίου, στις 7.00 μ.μ.
Επίσης, έχει προγραμματιστεί νέα προβολή της ταινίας «Νήsos» για την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στις 7.00 μ.μ., και για την ταινία «El Greco» νέα προβολή την Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, στις 9.15 μ.μ.
 Προβολές σε πρόσθετες αίθουσες έχουν ρυθμιστεί επίσης για τις ταινίες «Ι love Karditsa» και «180 μοίρες».
Όπως είναι γνωστό, το 17ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου θα διαρκέσει ώς τις 31 Οκτωβρίου και τα έργα προβάλλονται σε αίθουσες του κινηματογράφου Palace Como Cinema, στη γωνία των οδών Toorak και Chapel, στο South Yarra.
 Για την αγορά εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα www.palacecinemas.com.au ή στο τηλέφωνο 9827 7533 και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ: www.greekfilmfestival.com.au.
Το  17ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου παρουσιάζεται από την Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας και την Τράπεζα Κύπρου Αυστραλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου