ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Μεγάλος αριθμός Γρεβενιωτών που ζουν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στέλνοντας το δικό τους μήνυμα νίκης...








«Η παρουσία σας σήμερα εδώ αποδεικνύει την αγάπη σας για τα Γρεβενά, μία αγάπη που την κρατάτε ζωντανή και η οποία δίνει δύναμη στα Γρεβενά τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος, απευθυνόμενος στους Γρεβενιώτες της Αττικής...
Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να σας παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας για το Νέο Δήμο Γρεβενών, το δικό μας συμβόλαιο με την κοινωνία και τον τρόπο που θα λειτουργήσουμε ως Δημοτική Αρχή. 

Ο Νέος Δήμος Γρεβενών, είναι από τους μεγαλύτερους Δήμους αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι το ψηφοδέλτιο μας το απαρτίζουν υποψήφιοι από όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλα τα επαγγέλματα χωρίς να αποκλείσουμε κανένα τοπικό διαμέρισμα. Είναι το μόνο πλήρες σε αριθμό υποψηφίων. Πιστεύουμε στην ισόρροπη ανάπτυξη και το αποδεικνύουμε στην πράξη.
«Οι βασικοί στόχοι του προγράμματός μας είναι: η ισόρροπη ανάπτυξη, η σύγχρονη ανθρωποκεντρική διοίκηση και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών». Δεσμευόμαστε για ένα Δήμο με Ανθρώπινο πρόσωπο κοντά στα προβλήματα των Πολιτών τόνισε συνεχίζοντας την ομιλία του ο κ. Κουπτσίδης παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές του προγράμματός του.
Στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας τόνισε θα είναι πάντα ο άνθρωπος και η επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας. Με υποδομές που θα λύνουν προβλήματα και θα συμβάλλουν στη δημιουργία συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης όλων τω πολιτών, με ασφαλή οδικά δίκτυα και ποιοτική υδροδότηση όλων των περιοχών με επαρκή ποσότητα νερού και ορθολογισμό κόστους.
Δεσμευόμαστε για Τοπικά Συμβούλια με ρόλο και αρμοδιότητες που θα καταγράφουν και θα δίνουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών από πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, ο ρόλος τους θα είναι ουσιαστικός και όχι τυπικός».
Ζητάμε είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κουπτσίδης απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους τη στήριξη σας για δύο λόγους: πρώτον για το πρόγραμμά μας και το όραμά μας για τα Γρεβενά και δεύτερον για την Αυτοδιοικητική θητεία μας στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αυτά τα τέσσερα χρόνια και για αυτά που πετύχαμε. Καταφέραμε τόνισε έναν θεσμό που είχε καταγραφεί στη συνείδηση των πολιτών ως θεσμός εθιμοτυπίας τα προηγούμενα χρόνια, να τον κάνουμε παρεμβατικό και ουσιαστικό. Βάλαμε τις βάσεις για μεγάλα έργα, δώσαμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα, σταθήκαμε δίπλα σε φορείς και συλλόγους. Βελτιώσαμε την καθημερινότητα των Πολιτών», και κατέληξε «δεσμευόμαστε για ένα Δήμο δίπλα στον Πολίτη χωρίς αποκλεισμούς και διαχωριστικές γραμμές. Ένα δήμο που θα έχει ανθρώπινο πρόσωπο».

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό καφέ της Ν. Ιωνίας το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου