ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Αντώνης Σαμαράς: «Οι θυσίες του λαού πάνε χαμένες»

 





Νέα σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ. Στο επίκεντρο της κριτικής του κ. Σαμαρά βρέθηκε και η πολιτική του μνημονίου, που – όπως υποστήριξε – έδεσε... χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό. «Το μνημόνιο συντρίβει την οικονομία με συνεχείς φοροεπιδρομές», τόνισε και πρόσθεσε ότι όλοι το βλέπουν ότι δεν μπορεί να προχωρήσει.
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση Παπανδρέου για βαρύτατα σφάλματα που «βύθισαν» τη χώρα και επισήμανε: «Έκαναν όλα τα πιθανά και απίθανα σφάλματα, δεν πήραν τα απαραίτητα μέτρα όταν έπρεπε, και πήραν πολύ περισσότερα όταν πια ήταν αργά».
Ακόμα, μίλησε για «φοροκαταιγίδα» που δεν έφερε τα προσδοκώμενα έσοδα. «Τους ξέφυγαν τα έσοδα, τους ξέφυγαν οι δαπάνες και ο προϋπολογισμός», σημείωσε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για παγκόσμιο ρεκόρ οικονομικής αναποτελεσματικότητας, τονίζοντας ότι οι θυσίες του λαού πάνε χαμένες.
Τέλος, ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε και προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον για πολιτική εξαπάτηση των πολιτών, ενώ επανέλαβε ότι «εμείς δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ».
Ανέλαβε ακόμη τη δέσμευση να αποκαταστήσει όταν αναλάβει την εξουσία τις συντάξεις των 700 ευρώ και σημείωσε μάλιστα ότι υπάρχει ήδη πρόβλεψη για τους πόρους από τους οποίους θα εξοικονομηθούν αυτά τα χρήματα. «Δε θα επιτρέψουμε να πληρώσουν το λογαριασμό οι συνταξιούχοι», διαμήνυσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου