ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Πτολεμαΐδα: Νέο κρούσμα βεβήλωσης τάφων και κλοπής μπρούτζινων αντικειμένων..













Δεν πρόλαβε να συμπληρωθεί ούτε ένα 10ήμερο από τα κρούσματα κλοπής μπρούτζινων αντικειμένων από τα κοιμητήρια του Περδίκκα, δ.δ. του δήμου Πτολεμαΐδας, και νέα λεηλασία εκδηλώθηκε αυτή τη φορά στα κοιμητήρια του Εμπορίου, έδρα του δήμου Μουρικίου. Σύμφωνα με...
μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, τα κρούσματα κλοπής μεταλλικών, μπρούτζινων κυρίως αντικειμένων, από τα κοιμητήρια του Εμπορίου έγιναν αντιληπτά την Πέμπτη από κατοίκους που επισκέφθηκαν τα μνήματα προσφιλών τους προσώπων τους που είναι ενταφιασμένα στα νεκροταφεία του Εμπορίου, όπου είδαν έκπληκτοι ότι είχαν κάνει φτερά τα μπρούτζινα ανθοδοχεία, καντηλέρια και θυμιατά.
Η ιστορία αυτή έχει θορυβήσει τους κατοίκους του Εμπορίου, οι οποίοι μιλούν για ασέβεια και βεβήλωση της μνήμης των νεκρών τους, ενώ εκφράζονται φόβοι και για σοβαρές ζημίες σε μνήματα, καθώς οι θρασύτατοι κλέφτες δεν διστάζουν ακόμη και να καταστρέψουν μνήματα στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν τα μπρούτζινα αντικείμενα που είναι κολλημένα πάνω στους τάφους.
Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής πάντως είχε γίνει ακόμη επίσημη καταγγελία των κλοπών στην αστυνομική υποδιεύθυνση Πτολεμαΐδας, σε αντίθεση με τους κατοίκους του Περδίκκα οι οποίοι έσπευσαν αμέσως να καταγγείλουν την πρωτοφανή αυτή ενέργεια, με στόχο να μπει φραγμός στη δράση της άγνωστης, μέχρι στιγμής, σπείρας που ασχολείται προφανώς με την ανακύκλωση μετάλλων.

Ρ.Β.- Εφημερίδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Διαβάστε ακόμη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου