ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο Τάκης Ζήσης σε Βελεστίνο και Τύρναβο...







Μήνυμα Νίκης από τους συνδημότες των μετακινούμενων ορεινών κοινοτήτων. Κοντά στους συνδημότες του των ορεινών μετακινούμενων Κοινοτήτων βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ...- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», Τάκης Ζήσης, πραγματοποιώντας επίσκεψη στο Βελεστίνο και στον Τίρναβο, στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας.

Οι κάτοικοι των ορεινών Κοινοτήτων επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Ζήση και στους συνεργάτες του υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που τον συνόδευαν, στέλνοντας από τη Θεσσαλία το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας για νικηφόρο αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογές και δηλώνοντας ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη τους στην αυτοδιοικητική πρόταση του Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»

Από την πλευρά του ο κ. Ζήσης ευχαρίστησε θερμά τους συντοπίτες του, τονίζοντας ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο και τους συνεργάτες του η εκτίμηση που απλόχερα τους δείχνουν. «Όταν βλέπεις τους ανθρώπους της δουλειάς και της προσπάθειας, τους αυτοδημιούργητους ανθρώπους, που κατάφεραν να προοδεύσουν στη ζωή τους με μοναδικά εφόδια την αγάπη τους για τον πανέμορφο και αδάμαστο τόπο μας και την προσωπική τους κατάθεση ψυχής, να βρίσκονται στο πλευρό σου και να σε στηρίζουν, τότε μπορείς να αισθάνεσαι πραγματικά περήφανος. Παράλληλα, αυτή η εμπιστοσύνη δεν μπορεί παρά να σε γεμίζει ευθύνες, γιατί πρέπει να φανείς αντάξιός της. Εμείς λοιπόν, όπως και σεις, είμαστε άνθρωποι που δεν φοβόμαστε την ανάληψη ευθυνών, δεν φοβόμαστε τη δουλειά και γνωρίζουμε να ανταποδίδουμε με πράξεις αυτή την εμπιστοσύνη. Και αυτό θα το δείτε σύντομα.», τόνισε ο κ. Ζήσης. 

Στην ομιλία του προς το πολυπληθές ακροατήριο, ο υποψήφιος Δήμαρχος, αφού έδωσε έμφαση στο συνδυασμό του που αποτελείτε από νέους και άφθαρτους ανθρώπους, αναφέρθηκε στις μεγάλες δυνατότητες που έχει η ευρύτερη περιοχή του ορεινού όγκου για να διευκρινίσει ότι οι δυνατότητες αυτές δεν μπορούν να αναδειχθούν μονόπλευρα. «Εμείς δεν βλέπουμε μια ανάπτυξη στηριζόμενη μόνο στο Χιονοδρομικό της Βασιλίτσας. Ασφαλώς και πρόκειται για ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα. Δεν είναι όμως το μοναδικό. Εμείς βλέπουμε μια ανάπτυξη συνολική, στην οποία το καθένα χωριό του ορεινού όγκου θα έχει το δικό του ισότιμο ρόλο. Το κάθε ένα από τα χωριά μας θα αναπτύξει τα δικά του προτερήματα και όλα μαζί, με την δημιουργική σύνθεση των προτερημάτων τους και με σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό, θα αποτελέσουν μια αξιόλογη προοπτική που θα απογειώσει αναπτυξιακά τον τόπο μας. Στοχεύουμε στην αξιοποίηση και του Εθνικού Δρυμού της Βάλια Κάλντα, αλλά και στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, των θρησκευτικών μας μνημείων .Και όλα αυτά με την απαραίτητη στήριξη του πρωτογενή τομέα, της κτηνοτροφίας των ορεινών περιοχών και της γεωργίας του πεδινού τμήματος. Έτσι, στοχευμένα , θα επιτύχουμε να ενισχύσουμε το τουριστικό πακέτο του Δήμου μας και να τον κάνουμε και χειμερινό και εναλλακτικό και θρησκευτικό και αρχαιολογικό και αθλητικό και συνεδριακό και αγροτουριστικό προορισμό.» , τόνισε ο κ. Ζήσης.

Τόσο στο Βελεστίνο, όσο, κυρίως, στον Τίρναβο ακολούθησε ευρύς διάλογος, με τους πολίτες να καταθέτουν τα ερωτήματα, τα αιτήματα και τους προβληματισμούς τους και να παίρνουν τις αντίστοιχες απαντήσεις από τον κ. Ζήση αλλά και από τους συνεργάτες του. Άλλωστε, η συνεργασία είναι αδιαπραγμάτευτος κανόνας για τον Συνδυασμό «ΟΡΑΜΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» και αυτό είναι σημείο υπεροχής έναντι των λοιπών ¨συν διεκδικητών¨ της Δημοτικής Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου