ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Οι επισκέψεις του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Δασταμάνη και η πρότασή του για τους αγρότες του Νομού Γρεβενών...







Χθες  Παρασκευή 29 Οκτωβρίου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Δασταμάνης παρευρέθηκε το πρωί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου για το Δήμο Γρεβενών κ.Δημοσθένη Κουπτσίδη. Το απόγευμα... ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ.Γεώργιος Δασταμάνης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στη συνέχεια της περιοδείας επισκέφθηκαν τα παρακάτω Δημοτικά Διαμερίσματα Μαυρονόρος, Μαυραναίοι, Κοσμάτι, Σταυρό, Τρίκωμο, και Μοναχίτι. Η υποδοχή ήταν θερμή σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα και ιδιαίτερα στο Μοναχίτι που αποκάλεσαν τον κ.Δασταμάνη συνχωριανό τους.
Σε αυτή τη συνάντηση μέσα σε όλα τόνισε ο κ.Γ.Δασταμάνης ότι θα πρέπει να διασυνδεθούν ηλεκτρονικά και να στελεχωθούν με υπαλλήλους γνώστες του αντικειμένου όλες οι αγροτικές υπηρεσίες ώστε να υπάρχει ταχύτατη εξυπηρέτηση των αγροτών χωρίς να χάνεται ούτε ένα ευρώ των κοινοτικών ενισχύσεων.
Επίσης ότι είναι απαίτηση η εξέταση όλων των σχεδίων βελτίωσης και των φακέλων νέων αγροτών να γίνεται στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και όχι στο ΥΠΑΑΤ στην Αθήνα.

"Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία" Γιώργος Δακής
www.dastamanis.gr
Απο το Γραφείο Τύπου του Υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γεώργιου Δασταμάνη
Τηλ. 2462084110
Fax. 2462084119

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου