ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης στην Βέροια...









Κάθε μέρα γινόμαστε και πιο πολλοί και αυτό δείχνει την αγάπη σας για τα Γρεβενά, τα οποία αν και ζείτε μακριά τα έχετε πάντα στην καρδιά σας και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, είπε μεταξύ άλλων στους Γρεβενιώτες της Βέροιας ο Υποψήφιος Δήμαρχος... Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προεκλογικών του συναντήσεων με Γρεβενιώτες που ζουν σε άλλους Νομούς, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Γραφεία του Συλλόγου Κιβωτιανών Βέροιας.
Ο κ. Κουπτσίδης κατέθεσε το όραμά του Συνδυασμού του για το Νέο Δήμο Γρεβενών τονίζοντας:«Θέλουμε ένα Δήμο ανθρωποκεντρικό δίπλα στον Πολίτη και στα δίκαια αιτήματά του με κοινωνικό πρόσωπο. Κοντά στους Γεωργούς και Κτηνοτρόφους. Με ρόλο και αρμοδιότητες στα Τοπικά Συμβούλια που θα καταγράφουν και θα δίνουν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, δίπλα στους Φορείς και τους Συλλόγους.  Αυτό είναι το δικό μας συμβόλαιο με τους πολίτες και η δική μας δέσμευση για τη λειτουργία του Δήμου».


Στη συνέχεια παρουσίασε τις Βασικές Αρχές του Προγράμματος του Συνδυασμού του τονίζοντας ότι: «Οι βασικοί άξονες του Προγράμματος μας για το νέο Δήμο Γρεβενών είναι: η ισόρροπη ανάπτυξη, η σύγχρονη ανθρωποκεντρική διοίκηση, και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».
Αναφερόμενος στη σύνθεση του Συνδυασμού τόνισε: «στηρίζεται σε νέους ικανούς ανθρώπους, από όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλα τα επαγγέλματα χωρίς να αποκλείσουμε κανένα τοπικό διαμέρισμα. Είναι το μόνο πλήρες σε αριθμό υποψηφίων. Πιστεύουμε στην ισόρροπη ανάπτυξη και το αποδεικνύουμε στην πράξη». 

«Αυτό που εμείς θέλουμε από εσάς είναι να κριθούμε, εκτός από το όραμά μας για τα Γρεβενά για το έργο μας στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αυτά τα τέσσερα χρόνια. Ένα έργο που έβγαλε το Νομό από την αφάνεια. Αυτά τα χρόνια βάλαμε τις βάσεις για μεγάλα έργα, δώσαμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα, σταθήκαμε δίπλα σε Φορείς και Συλλόγους, σε όλους τους Πολίτες, καθιερώσαμε την πολιτική των ανοιχτών θυρών και βελτιώσαμε την καθημερινότητα των Πολιτών».
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κουπτσίδης τόνισε με έμφαση: «δεσμευόμαστε για ένα δήμο Γρεβενών που θα καινοτομεί, θα σχεδιάζει, θα διεκδικεί και θα υλοποιεί. Με πρόγραμμα, με όραμα και βλέποντας μπροστά και μόνο μπροστά. Θα συνεχίσουμε όπως κάναμε μέχρι σήμερα, να συνενώνουμε τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας και ποτέ, δεν θα τις διαιρούμε. Μαζί θα προχωρούμε και δεσμευόμαστε γι’ αυτό».
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Νομάρχης Ημαθίας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» στο Ν. Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου