ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

O Γιάτσιος Ιωάννης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ν.Γρεβενών με τον Γιώργο Δακή...










Ιωάννης Γιάτσιος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για τον νομό Γρεβενών με τον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών για την Δυτ. Μακεδονία» Γιώργος Δακής...




Αγαπητοί συμπατριώτες, φίλοι μου,


Είναι για εμένα μεγάλη χαρά και τιμή που επικοινωνώ μαζί σας για να σε ενημερώσω για την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες Εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Ανήκω σε μια νέα γενιά ανθρώπων που θέλει να εκφραστεί διαφορετικά. Μια γενιά που επιθυμεί και αγωνίζεται για την ανανέωση των πολιτικών, για την ανανέωση των αντιλήψεων.


Για μένα, η πολιτική προϋποθέτει αλλά και απαιτεί τη συμμετοχή νέων ανθρώπων που πρέπει να χαρακτηρίζονται από εντιμότητα, ειλικρίνεια, υπευθυνότητα, συνέπεια και διάθεση για προσφορά στην κοινωνία ώστε να παραχθεί σημαντικό έργο.


Η διαπίστωση των προβλημάτων και οι συνηθισμένοι οραματισμοί δεν φτάνουν. Χρειάζεται δράση ώστε να προγραμματίζουμε και να αποφασίζουμε για όλα τα ζητήματα μείζονος σημασίας που μας αφορούν.


Για την ανάπτυξη, για την βελτίωση των υποδομών, για τον πολιτισμό, για τον τουρισμό, για τον αθλητισμό, για το περιβάλλον, για την χωροταξία, για την παιδεία, για τις νέες τεχνολογίες, για την εξυπηρέτηση του πολίτη, για την δημόσια υγεία, για την αγροτική ανάπτυξη, για την ενίσχυση των αδύνατων κοινωνικών ομάδων πληθυσμού, για την στήριξη των επιχειρήσεων, για την ανεργία και κυρίως για την νεολαία .


Για να δώσουμε απάντηση σε αυτά τα προβλήματα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί.


Όλοι απαιτούμε πλέον, εφαρμόσιμες ποιοτικές και άμεσες λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα.


Για αυτούς τους λόγους, αποδέχτηκα την πρόταση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κου Δακή Γεώργιου να είμαι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για τον Νομό Γρεβενών με τον συνδυασμό του στις εκλογές του Νοεμβρίου.


Ζητώ την έμπρακτη στήριξη και την ενεργό συμμετοχή σας. Έχω τη γνώση, τη θέληση αλλά και την όρεξη για δουλειά. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ, θα συγκρουστώ και θα διεκδικήσω, για ένα Νομό που μας αξίζει.


Ιωάννης Γιάτσιος

1 σχόλιο:

  1. νεος,καθαρος,πετυχημενος,και κυριος μια ζωη στους αγωνες!!! μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή