VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ο καιρός: Ισχυρές καταιγίδες και σήμερα Τετάρτη - Βελτίωση από το απόγευμα...









Οι κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα...
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα αρχικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με  νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, ισχυρές κατά τόπους. Από το απόγευμα βαθμιαία βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα στα βόρεια 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 24 βαθμούς κελσιου.
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ, οι οποίοι σταδιaκα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου